Στρατος Πουλης: Στο σκαμνί για συμμορία ο άριστος της… φακής και της ΝΔ

Αποτέλεσμα εικόνας για πουλης
Δύο δίκες έχει μέσα στον Ιούλιο για το αδίκημα της συμμορίας και όχι μόνο ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου Σταμάτης Πουλής.

Εχει ήδη προσδιοριστεί να καθίσει στο σκαμνί στις 19 και στις 25 Ιουλίου μαζί με τους συγκατηγορούμενούς του προκειμένου να δικαστεί για συμμορία προς διάπραξη πλημμελημάτων και κακουργημάτων, τα οποία συνδέονται με κάποια από τα «έργα και τις ημέρες» στο αποκαλούμενο πλέον αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ και συγκεκριμένα με παράνομους διορισμούς στο κέντρο. Για τους οποίους διορισμούς έχουν ήδη ασκηθεί και κακουργηματικές διώξεις με βάση δύο μεγάλες δικογραφίες οι οποίες εκκρεμούν στην ανάκριση.

Συγκεκριμένα ο Σταμάτης Πουλής , «πουλέν» του Αδωνη Γεωργιάδη, εκτός από αυτές τις δύο δίκες έχει ακόμη στην πλάτη του:
-Τις δύο κακουργηματικές δικογραφίες για τους παράνομους διορισμούς εξαιτίας των οποίων απολύθηκε μαζί με τη σύζυγό του Ανδρονίκη Θεοφιλάτου από το ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και δύο εκκρεμείς προκαταρκτικές εξετάσεις επίσης για κακουργήματα και συγκεκριμένα για μη υποβολή δήλωσης πόθεν έσχες, υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος!
Κι ενώ ήδη οι δικογραφίες για τα πλημμελήματα (που διαχωρίστηκαν από τις δύο βασικές δικογραφίες για τα κακουργήματα ώστε να μην επέλθει παραγραφή) έχουν πάρει οριστικά τον δρόμο του ακροατηρίου, με τις δικασίμους (στο Γ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας) να έχουν ήδη προσδιοριστεί λίγες μόλις ημέρες μετά τις εκλογές, τίθενται ευλόγως τα ερωτήματα:
-Γνωρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη σοβαρή ποινική εμπλοκή του Σταμ. Πουλή όχι σε μία αλλά σε έξι συνολικά δικογραφίες, ενώ ήδη τρέχει και ο διαχειριστικός έλεγχος για την υπόθεση με τις… φακές των 12,5 ευρώ/μερίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ;-Εχει παραπλανηθεί από κάποιους και μάλιστα τεχνηέντως για το είδος και την πορεία της ποινικής εμπλοκής του;
Αν όχι και επειδή εδώ δεν μιλάμε μόνο για τις ασκηθείσες ποινικές διώξεις αλλά και για παραπομπή εις διπλούν οριστικά και αμετάκλητα στο ακροατήριο, ανακύπτει σειρά νέων ερωτημάτων, στα οποία οφείλει να απαντήσει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης:
-Με ποια κριτήρια «αριστείας» επιλέγει τελικά τους υποψηφίους του;
-Για ποιον λόγο τοποθέτησε τον Σταμ. Πουλή στα ψηφοδέλτια των «αρίστων» του;