Η συνεδρίαση της"ανύπαρκτης" κεντρικής επιτροπής της Χρυσή Αυγής-Η Ομιλία του "πατριώτη της Κονόμας" σε..43 μέλη των Κ.Α.Π.Η με απόντες ΟΛΟΥΣ τους πρώην βουλευτές και φυσικά τον...Κασιδιάρη που έχει "εξαφανιστει".

Πολιτική εκδήλωση: “Η Χρυσή Αυγή μετά τις εκλογές”
Του Άρη Σπίνου

Το Σάββατο 20 Ιουλίου, στην αίθουσα της Τ. Ο Αθηνών, πραγματοποιήθηκε μία πολιτική εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν... 43 άτομα μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής.Η εκδήλωση διαφημιζόνταν επί μια εβδομάδα από την κεντρική ιστοσελίδα της Χ.Α. ως κεντρική ομιλία όπου θα μιλούσαν Μιχαλολιάκος και Παναγιώταρος.Η Θλιβερή εικόνα της αίθουσας ήταν άνευ προηγουμένου.
Τα σημάδια διάλυσης πιο εμφανή από ποτέ.5-6 ηλικιωμένοι περίμεναν τον Μιχαλολιάκο στην είσοδο του γραφείου στην οδό Δηληγιάννη για να τον καλωσορίσουν,με απόντες όλους του πρώην βουλευτές,συμπεριλαμβανομένου και του Κασιδιάρη που έχει να εμφανιστεί δημόσια από τις 12 Ιουλίου !!Για πρώτη φορά δεν αναρτήθηκε βίντεο τον ομιλιών,παρά μόνο 2 φωτογραφίες,που όσο και αν "πειράχτηκαν"η..."νεολαία" που ήταν παρούσα δεν μπορούσε να κρυφτεί!!!Σε τραγέλαφο είχε οδηγηθεί και η δήθεν συνεδρίαση της "φανταστικής κεντρικής επιτροπής",που μάλιστα έβγαλε και ανακοίνωση.Παρόντες στην συνάντηση αυτή ήταν μόλις 9 μέλη της,γεγονός που δεν επέτρεψε,με εντολή του "Πατριώτη της Κονόμας"να δημοσιευτεί φωτογραφία.Ήδη την υπάρχουσα διάλυση του κόμματος την επιταχύνει η αναμονή  του μοιράσματος  των μεροκάματων από την ευρωβουλή ως συνεργάτες  που περίμεναν, οι τελευταίοι που παραμένουν στην αυλή  και  πλέον  βλέπουν ότι τους πούλησαν,αφού στην θέση της βοηθού στον ευρωβουλευτή Κωσταντίνου, με τις 5.000 ευρώ μηνιαίως τσέπωσε η Ειρήνη Δημοπούλου,πρώην σύντροφος του Παππά που γνωρίζει...πολλά για πολλούς!!Χωρίς μεροκάματο,πλέον ένας-ένας την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια