Η οικογενειοκρατία στην Χρυσή Αυγή καλά κρατεί!Τους "μούτζωσαν" 400.000 ψηφοφόροι αλλά μυαλό δεν έβαλαν.Ο Παππάς διόρισε την γυναίκα του με 5.000 ευρώ τον μήνα στην ευρωβουλή.

Του Άρη Σπίνου 
Τη σύζυγο του Χρήστου Παππά, Ειρήνη Δημοπούλου,που ήταν ήδη διορισμένη στην βουλή ως ιδιαιτέρα του "Πατριώτη της Κονόμας" διόρισε τελικά ως επιστημονική συνεργάτιδα ο μοναδικός ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Αθανάσιος Κωνσταντίνου με 5.000 ευρώ τον μήνα,όπως ήδη είχε γράψει το edolio5 από τις 14 Ιουλίου!!
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος είχε ζητήσει από τον Γιάννη Λαγό να διορίσει συγγενικά πρόσωπα του Χρήστου Παππά.Την σύζυγο και την πεθερά. Ο Λαγός όμως είχε αρνηθεί.Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρομένες πληροφορίες μας , ο – ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής – Γ. Λαγός διόρισε  τελικά ως επιστημονική συνεργάτιδά του τη σύζυγο του Παναγιώτη ΗλιόπουλουΜαρία Μαργέτη.Θυμίζουμε ότι και στην προηγούμενη ευρωκοινοβουλευτική θητεία, η κόρη του Γ. Επιτήδειου είχε διοριστεί στον συνάδελφό του Λάμπρο Φουντούλη και η κόρη του Γ. Συναδινού διορίστηκε στο γραφείο του Επιτήδειου, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και με την Ουρανία Μιχαλολιάκου του Ιωάννη, ανιψιά του Ν. Μιχαλολιάκου.Επίσης ο Παππάς είχε διορίσει και τις  κόρες του στην ευρωβουλή η μία συνεργάτιδα του Φουντούλη και η άλλη του Επιτήδειου.Μετά από όλα αυτά ο "Πατριώτης της Κονόμας".Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής αναρωτιέται γιατί το "μούτζωσαν"400.000 πατριώτες ψηφοφόροι.Προφανώς πίστευε ότι θα μπορεί να τους κοροϊδεύει μόνιμα και να μετατρέπει την ψήφο τους σε δεκάευρα για την μισθοδοσία της οικογενείας του και των κολλητών του.