Ένα quiz για μυημένους! Η Γυναίκα του Γιαννάκη που μυρίστηκε χρήμα στην γενέτειρα του πεθερού- πολιτικού κολοτούμπα με τις Offshore, πέριξ της... Αρκαδίας


Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΡΑΧΝΗ
Του Άρη Σπίνου

Η νύφη του πολιτικού αρχηγού{που διατηρεί κόμμα χωρίς οπαδούς}αποφάσισε να  "σώσει"την επαρχιακή πόλη-γενέτειρά του Συζύγου της,που δυστυχώς έχει πάρει πολλά κουσούρια από τον Κολοτούμπα Πατέρα του.Μαθαίνω ότι ο πεθερός-Μεγαλύτερο  λαμόγιο δεν υπάρχει-πάσαρε την νύφη πρώτα σε Υπ.Περιφερειάρχη της περιοχής  του οποίου ο αδερφός διαθέτει κατασκευαστική εταιρεία και έχει σαρώσει όλα τα έργα που προκηρύσσει ο Αδερφός του.Η νυφούλα,την οποία ο πεθερός την γνωρίζει "ιδιαιτέρως καλά"όπως και την προηγούμενη  αραβιωνάρα του γιού,με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση,που σήμερα κάνει καριέρα ως  παρουσιάστρια, είναι πολιτικός μηχανικός .
Ζήτησε λοιπόν ο "Κολλοτούμπας" να μπεί και η νύφη στην κονόμα με καμιά μελέτη-αέρα, αξίας αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.Επειδή όμως τα κάγκελα της φυλακής είναι πολύ στενά η απάντηση ήταν αρνητική .Έτσι μη έχοντας άλλη επιλογή η νυφούλα κώλυσε δίπλα σε έναν υποψήφιο δήμαρχο της γενέτειρας,στην οποία διαθέτει και μελετητικό γραφείο.Η λαμογιά πάει σύννεφο σε όλη την οικογένεια!!!