Ντροπή του! Καταγγέλουν τον δήμαρχο Αλίμου οι εργαζόμενοι του δήμου.Τους απαγόρευσε να πάρουν άδεια για να πάνε στην κηδεία συναδέλφου τους!!!

Σχετική εικόναΜέσα από μια επιστολή κόλαφος, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αλίμου καταγγέλει τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, για αντεργατική συμπεριφορά, την οποία χαρακτήρισε φασίζουσα  και κοινωνικά ανάλγητη.Τον χαρακτηρίζει, επίσης, ασεβή απέναντι στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου τους,  ο οποίος σκοτώθηκε πηγαίνοντας στην εργασία του, αφού τους απαγόρευσε να παραυρεθούν στην Εξόδιο Ακολουθία που τελέστηκε στις 3 Μαίου στο νεκροταφείο Βύρωνα. ο 53χρονος Πέτρος Χατζημιχαηλίδης, μόνιμος υπάλληλος του Δήμου Αλίμου ο οποίος βρήκε φριχτό θάνατο λίγα μέτρα πριν την είσοδο του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Φυλής τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή για τις τελευταίες στιγμές του θανόντος, όπως μας μεταφέρθηκε από πηγές πλησίον των πραγματογνωμόνων.Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι πραγματογνώμονες προέκυψε ότι η νταλίκα ανετράπη σε κατωφέρεια όταν ο οδηγός της φρέναρε, με αποτέλεσμα το όχημα να συρθεί για 300 μέτρα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε σε νησίδα. Το όχημα δίπλωσε και ανετράπηκε από την πλευρά του οδηγού. Ο 53χρονος βρέθηκε με το κρανίο του λιωμένο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος