Ηχογραφημένη Ομολογία Σοκ από πασίγνωστο δημοσκόπο: Δημοκρατικό μας καθήκον οι στημένες δημοσκοπήσεις κατά της Χρυσής Αυγής!

Του Άρη Σπίνου

Η είδηση είναι τσεκαρισμένη και σας την μεταφέρουμε επακριβώς από αναγνώστη, τα στοιχεία του οποίου μας είναι γνωστά, αλλά θα κοινοποιήσουμε μόνο το μικρό του όνομα. Γνωστός δημοσκόπος που βρέθηκε προσφάτως σε κοινωνική εκδήλωση, ρωτήθηκε από τον άνθρωπο αυτό για τα ποσοστά των κομμάτων και αφού ο δημοσκόπος ήταν ειλικρινής για τη θέση και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής (καθαρά τρίτο κόμμα, με ποσοστά από 9 ως 11%…), ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Γιώργος: Θα είναι πολύ δύσκολη η θέση σας το βράδυ των εκλογών…
Δημοσκόπος: Καθόλου! Κατ’ αρχάς δεν θα υπάρχει στα τηλεοπτικά πάνελ εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, για να μας… στριμώξει. Δεύτερον, δεν πρόκειται να μας ψέξει κανένας δημοσιογράφος για την απόκρυψη των πραγματικών ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Και τρίτον, ακόμα και στην απίθανη περίπτωση που βρεθεί κάποιος να το κάνει, θα επικαλεστούμε τον μεγάλο αριθμό των αναποφάσιστων και την κρυφή ψήφο. Αν δε επιμείνει, εγώ προσωπικά θα πω την αλήθεια. Πως, εφόσον η αποτροπή της ανόδου της ακροδεξιάς, σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι διακηρυγμένος στόχος όλων των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, ήταν δημοκρατικό καθήκον των στελεχών των εταιριών δημοσκοπήσεων να «κοντύνουν» τα δημοσκοπικά ποσοστά των εχθρών της δημοκρατίας, για να χειραγωγήσουν όσους περισσότερους ψηφοφόρους μπορούσαν σε ψήφο σε άλλα κόμματα!Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει όταν ανοίξουν οι κάλπες!!Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το edolio5 η συζήτηση μεταξύ του Γίωργου και του δημοκόπου μαγνητοφωνήθηκε σε κινητό τηλέφωνο!Υπομονή για τον ήχο.Όλα στην ώρα τους!