Φωτογραφία ντοκουμέντο: Κάμερα κατέγραψε τους εκτελεστές του Μανώλη Καραγιάννη – Απορίες και ερωτήματα για τη μη σύλληψή του.Όλη η πιάτσα γνωρίζει το όνομα του!

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε κοινωνοί σκηνών και πληροφοριών άγριας βίας και βάναυσων αποκαλύψεων για τη δραστηριότητα του αρχηγού της prison mafia. Αυτή είναι η μία όψη του εγκληματικού νομίσματος.Η άλλη, είναι αυτή που εξυφαίνεται όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη και στις εξώπορτες σχολείων και σχετίζεται με την ανηλεή μάχη εξόντωσης των πρωτοκλασάτων αρχηγών της greek mafia και η οποία πέρα πλέον από κάθε αμφιβολία, σχετίζεται και διασυνδέεται με νομιμοφανείς εκφάνσεις του οικονομικού κεφαλαίου και της πολιτικής σκηνής, με συνισταμένη έναν ογκώδη αγωγό ροής μαύρου χρήματος.
Το bloko.gr φέρνει στη δημοσιότητα ένα ντοκουμέντο που εγείρει πολλά και ποικίλα ερωτήματα. Πρόκειται για στιγμιότυπο από βίντεο που απαθανάτισε και κατέγραψε τις κινήσεις των φονιάδων του Μανώλη Καραγιάννη, για την εξόντωση του οποίου, χρειάστηκε να ρίξουν 60 σφαίρες στις 09.30 το πρωί, πέρσι στις 27 Ιουνίου, έξω από το τελευταίο καταφύγιό του στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Π. Φάληρο.
Πηγή:Bloko.gr