Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, έθεσε στο αρχείο την πειθαρχική έρευνα σε βάρος της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη και των επίκουρών της Χρ. Ντζούρα και Στ. Μανώλη, την οποία διενεργούσε ο αντεισαγγελέας της Εισαγγελίας του Ανώτατου Δικαστηρίου, Γρηγόρης Πεπόνης

.
Του Άρη Σπίνου

Η έρευνα είχε ξεκινήσει με αφορμή αναφορά του πρώην εποπτεύοντα της Εισαγγελίας Διαφθοράς, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιάννη Αγγελή, η οποία αφορούσε στη διαρροή συνάντησης τον περασμένο Νοέμβριο στη Βιέννη  μεταξύ Ελλήνων εισαγγελέων Διαφθοράς και Αμερικανών αξιωματούχων.
 Ο κ. Αγγελής με την αναφορά του διέψευδε δημοσίευμα του Τύπου, σύμφωνα με το οποίο στη συνάντηση στη Βιέννη δόθηκαν από τους Αμερικανούς αξιωματούχους, στοιχεία σχετικά με πρώην υπουργό για την υπόθεση της Novartis αλλά οι Έλληνες εισαγγελείς (ανάμεσά τους και ο κ. Αγγελής) αρνήθηκαν να τα παραλάβουν με το επιχείρημα ότι ήταν προϊόντα υποκλοπής. Παράλληλα με την ίδια αναφορά ο κ. Αγγελής ζητούσε την αντικατάστασή του στη θέση του εποπτεύοντα την Εισαγγελία Διαφθοράς, όπου τον διαδέχθηκε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Παναγιώτης Μπρακουμάτσος.Πληροφορίες αναφέρουν ότι την αρχειοθέτηση της υπόθεσης της «Βιέννης» ζήτησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γρηγόρης Πεπόνης, με πόρισμα που υπέβαλε στην κ. Δημητρίου, η οποία και έθεσε, τελικώς, την εν λόγω πειθαρχική έρευνα στο αρχείο.