Καταδικάστηκε αμετάκλητα σε πολύμηνη φυλάκιση πληροφοριοδότης της δίωξης ναρκωτικών και στέλεχος του ΚΚΕ επειδή εκβίαζε τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο

Τον εύκολο δρόμο του πλουτισμού δια της εκβιάσεως, αποφάσισε να διαλέξει ένας πωλητής όταν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου Άρη  Σπίνου ισχυριζόμενος ότι του χρωστάει χρήματα!!. Η δικαστική σκυτάλη αυτής της υπόθεσης έχει αφετερία το 2011, αλλά για διάφορους λόγους εξαιτίας αναβολών , τερματίστηκε πριν λίγες ημέρες αμετάκλητα ύστερα και από την καταδικαστική απόφαση του εφετείου  .

Ο Άρης  Σπίνος την εποχή εκείνη διατηρούσε τηλεοπτική εκπομπή. Ο τηλεθεατής Γεώργιος Σκλαβόλιας σε μήνυση που κατέθεσε ισχυρίστηκε ότι ο δημοσιογράφος του χρωστάει λεφτά και δεν του τα δίνει. Ο Σκλαβόλιας περιέφερε την μήνυση σε διάφορα Μ.Μ.Ε. προκειμένου με τα δημοσιεύματα τους, που εκάναν αποδεκτούς τους ισχυρισμούς του, να δημιουργήσει έμμεση πίεση δια της εκθέσεως σε βάρος του δημοσιογράφου  και αυτός να ενδώσει στο εκβιασμό. Από ότι φάνηκε όμως εκ του αποτελέσματος , ο Σπίνος δεν «μάσησε» . Βρήκε άνθρωπο να εκβιάσει! Δεν ήξερε δεν ρώταγε;Όπως ήταν αναμενόμενο ο Άρης Σπίνος αθωώθηκε με ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου από κάθε κατηγορία, των ισχυρισμών της μηνύσεως, (αρ.απ. 27885/15 πλημμελειοδικείου Αθηνών) αφού η ακροαματική διαδικασία κατέδειξε ότι η μήνυση ήταν μια σκηνοθετημένη απόπειρα εκβίασης προκειμένου ο Σλαβόλιας να αποσπάσει 20.000 ευρω από τον δημοσιογράφο και για τον λόγο αυτό το δικαστήριο τον καταδίκασε σε πολύμηνη φυλάκιση με την υπ’ αριθμό ΒΜ2731/2018 απόφαση του πρωτοδικείου η οποία παρέμεινε ώς έχει και σε δεύτερο βαθμό στο εφετείο που έγινε τη προηγούμενη Πέμπτη . Όπως απεδείχθη από την ακροαματική διαδικασία με ακλόνητα στοιχεία  που παρουσίασε ο Άρης Σπίνος   ο Σκλαβόλιας υπήρξε συνεργάτης-πληροφοριοδότης της δίωξης ναρκωτικών της ασφάλειας Αττικής και προφανώς,κάτι που θα εξεταστεί ενδελεχώς αργότερα,ήταν υποκινούμενος από "γνωστούς" εχθρούς του δημοσιογράφου που βρίσκονται ήδη εντός των φυλακών Κορυδαλλού ως ΕπίορκοιΟ καταδικασθείς Σκλαβόλιας , είναι εργαζόμενος στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος από το 1998, μέλος του ΚΚΕ και οργανωμένος στο Συνδικάτο Μετάλλου.