Ο εισαγγελέας και το ΣΔΟΕ κάνουν κόσκινο τον δήμο Αλίμου και ο δήμαρχος τραγούδα...3 πουλάκια κάθονται- Τα ξεχασμένα ραντεβού και η παροιμία του σοφού λαού μας ότι...γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Του Άρη Σπίνου
Πριν από λίγες ώρες είδαμε μια απάντηση μέσω fb, από τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, σχετικά με την παρέμβαση του  εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε προκαρτακτική εξέταση για το υπέρογκο ποσό των 500.000 ευρώ περίπου, το οποίο δαπανήθηκε από τον δήμο Αλίμου για την αγορά πινάκων ζωγραφικής.
Μάλιστα, το θέμα ανέδειξε το edolio5 και πήγε την υπόθεση στις Αρχές αφού όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης πέρα από το "μπλα μπλα" στο δημοτικό συμβούλιο δεν έκαναν τίποτε άλλο . Στη συνέχεια τα δημοσιεύματά μας τα αναπαρήγαγαν μεγάλα σε επισκεψιμότητα σάιτ, όπως το «Πρώτο Θέμα», το «Makeleio», το Fimotro κ.α.π.Στην απάντηση λοιπόν που είδαμε ο  Κονδύλης αντί να εστιάσει στο καίριο και κρίσιμο ερώτημα των πολιτών, αλλά και πολλών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, (από το οποίο μπορεί να κριθεί ακόμα και το αποτέλεσμα των εκλογών του 2019) το γιατί δηλαδή δαπάνησε ένα τόσο τεράστιο ποσό για την αγορά έργων τέχνης, αμφιβόλου αξίας και προέλευσης, εκείνος  προσπάθησε να ρίξει την μπάλα στην… εξέδρα, αρκούμενος στο ότι θα φτιαχτεί τελικά η πινακοθήκη για να φιλοξενήσει τους πίνακες και πως όλες αυτές οι παρεμβάσεις των αρχών προήλθαν από μια συκοφαντική καταγγελία που έκανε ο Άρης Σπίνος, που  είχε υπάρξει και υποψ. βουλευτής της Χρυσής Αυγής όπως γράφει.Φυσικά αυτό το ανέφερε προκειμένου να υποτιμήσει την καταγγελία λες και η αξία της είναι συνάρτηση από το τι ψηφίζει ο καταγγέλων.Επειδή όμως ο δήμαρχος ξήνεται στην γλίτσα του τσοπάνη θα του θυμίσουμε μερικά  πραγματάκια που μπορεί να έχει ξεχάσει. Όλα αυτά που αναφέρει ο δήμαρχος στην απάντησή του, δε δείχνουν να έχουν κάμια σχέση με την πραγματικότητα. Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι.1/ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ"ΥΛΙΚΟ"ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑΝΟ ΟΡΦΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ;2/ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΒΕ ΡΕΥΜΑ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ;3/ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο "ΚΑΚΟΣ"ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ;4/ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙ 60.000 ΕΥΡΏ ΠΙΝΑΚΕΣ,ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ "ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ";Η ουσία τώρα επί της εισαγγελικής έρευνας.Η 29 πταισματοδίκης Αθηνών διεξάγει ανάκριση επί των κατεγγελωμένων εξετάζοντας μάρτυρες,χωρίς όρκο,που σύντομα θα μετατραπούν σε κατηγορουμένους.Αυτό για εκείνους που ονειρεύονται ότι η καταγγελία πήγε στο αρχείο.Εγώ προσωπικά έχω καταθέσει 2 φορές. Ως προς το πόρισμα του ΣΔΟΕ. Λίγη υπομονή και θα το διαβάσει ο δήμαρχος και οι φίλοι του στο edolio5.Ας θυμηθούμε όμως με λεπτομέρειες την υπόθεση για την οποία μιλάμε.Σχετικά δημοσιέυματα 

Πλήρης δικαίωση του edolio5. Παρέμβαση Εισαγγελέα για την αγορά πινάκων ζωγραφικής αξίας 369.700 ευρώ από τον δήμο Αλίμου.Αναμένονται ποινικές διώξεις.