Η αποκατάσταση της ερωμένης – ο απερχόμενος προικοθήρας-χήρος τσιγκούνης δήμαρχος-οι 30.000 ευρώ για το δαχτυλίδι-η χορηγία του… κρεοπώλη με τις ΑΓΝΕΣ προθέσεις !

Αποτέλεσμα εικόνας για γκομενα
Του Άρη Σπίνου
Έβαλε πλώρη για μεγαλύτερα αξιώματα ο τοπάρχης ενός μικρού δήμου της Αττικής κάπου στα νότια προάστια .αφού θέλει να εκλεγεί βουλευτής στις επικείμενες εκλογές .
Η παράνομη ξανθιά  δασκάλα- κυρία του κυρίου, θέλει να μπει στα μεγάλα σαλόνια αφού βαρέθηκε τη μικρή πλατεία με το συντριβάνι και τις καφετέριες .Η αποτυχία του βεβαία είναι δεδομένη αφού η αναγνωρισιμότητα και η δημοφιλία του είναι ανύπαρκτη έως μηδενική στη τοπική αυτοδιοίκηση.Εάν σε αυτά τα 2 προστεθεί  και η τσιγκουνιά του τότε η αποτυχία είναι σίγουρη Αλλού είναι όμως η ουσία. Τώρα που φεύγει από δήμαρχος έδωσε το δαχτυλίδι διαδοχής σε κάποιον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του που είχε εκλεγεί τελευταίος.!!Ας πούμε ότι αυτό είναι θεμιτό.Ας πούμε είπαμε.Άντε να πήρε και τις  30.000 ευρώ  όπως ακούγεται στην μικρή πιάτσα του δήμου από τον ταλαίπωρο πιτσιρικά.   Αυτό που δεν είναι επιτρεπτό όμως είναι ότι το "άλλο" κριτήριο για τον ποιόν θα επέλεγε  εξαρτώταν από την πολίτικη μελλοντική αποκατάσταση που θα έκανε ο εκλεκτός του,στην ξανθιά δημοτική σύμβουλο – ερωμένη του .Προφανώς είδε τη έπαθε η Μιμή και θέλει να προλάβει τα χειρότερα. Ο ιδιός σήμερα έχει φροντίσει να της παρέχει έναν μισθό ως πρόεδρου σε φορέα πολιτισμού στο δήμο του. Μέχρι και ΑΓΝΟ κρέας μαζί με αλλά καλούδια της έχει εξασφαλίσει,που προέρχονται από τη χορηγία –πρόσφορα που κάνει ένα μεγάλο κατάστημα που βρίσκετε στα όρια της περιοχής του δήμο του ,που δίνει ο επιχειρηματίας για το κοινωνικό παντοπωλείο . Απίστευτα και όμως όλα τα ανώτερο είναι αλήθεια περά ως περά και μάλιστα με… φωνητικά ντοκουμέντα.Ο τοπάρχης κατά άλλα ιδιαίτερα οικονομημένος όπως προκείμενη από το πόθεν έσχες του,ζεί την ζωή του,άνευ συζύγου,παριστάνοντας  τον εραστή