ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ NOOR 1-Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για noor 1
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Ορισμένες στιγμές ο πολίτης σηκώνει τα χέρια ψηλά και αποδέχεται τη μοίρα του. Όταν μάλιστα πρόκειται για δικαστικές αποφάσεις τότε αντιλαμβάνεται ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του ακόμη και ο τρίτος πυλώνας της δημοκρατικής πολιτείας δεν ανταποκρίνεται στην ικανοποίηση του αισθήματος δικαίου που τον κατατρέχει.  Δυστυχώς για άλλη μια φορά το δικαστικό ρεπορτάζ είναι αμείλικτο. Τον Αύγουστο του 2016 το ΤριμελέςΕφετείο Κακουργημάτων Πειραιά με πρόεδρο την κυρία Δούκα που υπηρετεί τώρα στην Κομοτηνή σφραγίζει με την απόφασή του την πολύκροτη δίκη για την υπόθεση Noor1 και τη μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που βρέθηκε ποτέ σε ευρωπαϊκό έδαφος. Πρόκειται για την υπ' αριθμόν 332 απόφαση της 4ης Αυγούστου 2016. Στην ίδια απόφαση το δικαστήριο αποφάσισε να επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους τα πειστήρια του εγκλήματος.: Το ναρκόπλοιο Noor1. Ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart που ανήκει στον ισοβίτη Ευθύμιο Γιαννουσάκη. Δύο Mercedes τζιπ που ανήκουν στην οικογένεια Γιαννουσάκη. Και τα τρία αυτά αυτοκίνητα καθώς και το ναρκόπλοιο είχαν κατασχεθεί αφού χρησιμοποιήθηκαν για τη θαλάσσια μεταφορά της ηρωίνης και στη συνέχεια για τη μεταφορά στων ναρκωτικών στη Φιλοθέη και στο Κορωπί όπου εντοπίστηκαν. 
Ζητήσαμε τη γνώμη πολλών νομικών αλλά και πρώην και νυν δικαστικών. Η αναφορά αυτή στην απόφαση 332 του Αυγούστου του 2016 είναι πρωτοφανής. Ποτέ (!) στα δικαστικά χρονικά δεν αποδίδεται πειστήριο εγκλήματος -και 

Σχετική εικόναμάλιστα τέτοιου βεληνεκούς- στον νόμιμο κάτοχό του πριν τελεσιδικήσει η υπόθεση και κλείσει οριστικά όλος ο κύκλος πιθανών ενστάσεων, αναιρέσεων κλπ, δηλαδή ακόμη και μετά την δίκη σε δεύτερο βαθμό αν και εφόσον υπάρχει προσφυγή στον Άρειο Πάγο,και φυσικά εάν αθωωθούν οι εμπλεκόμενοι  Με λίγα λόγια δεν συζητείται ούτε καν ως υπόθεση εργασίας ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Παρά ταύτα στην απόφαση 332 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, οι δικαστές αποδίδουν στον ιδιοκτήτη του Noor1 το ναρκόπλοιο. Παράλληλα, αποδίδεται το Smart ιδιοκτησίας Γιαννουσάκη στον κάτοχό του (δηλαδή τον ισοβίτη) και τα δύο Mercedes στην οικογένειά του, προφανώς στη σύζυγό του.
Επίσης,σύμφωνα με τη δικογραφία δεν είχε καν κατασχεθεί(!)το φορτηγό του Καρτσώνη που μετεφερέ 1,5 τόνους ναρκωτικά από την Ελευσίνα στην αποθήκη!!!.Όπως έμαθε το ΕΔΩΛΙΟ5 αυτό ήταν στα πλαίσια συμφωνίας,εντελώς παράνομα φυσικά,προκειμένου ο Καρτσώνης να συνεργαστή με το λιμενικό . Την Τετάρτη 9/1/2019 αρχίζει ύστερα από 3 διακοπές επι της ουσίας η πρώτη συνεδρίαση του εφετείου για την υπόθεση αυτή ύστερα από την αναίρεση της εισαγγελίας.Είναι επιτακτικό πλέον να αποκατασταθεί το κύρος της δικαιοσύνης και να  σβήσουν όλα τα υπονοούμενα σχετικά με την αναγκαιότητα της προκλητικότατης που είχε η παραπάνω απόφαση