Kαι τον σακάτεψαν και στο εδώλιο !! Με κακούργημα (!) στον ανακριτή ο οδηγός που τραυμάτισαν οι λαθρομετανάστες στα Διαβατά .


ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Αληθινό και πιστευτό!!  Στον ανακριτή οδηγούν τον οδηγό νταλίκας που τραυμάτισαν οι λαθρομετανάστες στα Διαβατά Θεσσαλονίκης   
Χθες, λαθρομετανάστες που διαβιούν στο κέντρο φιλοξενίας κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας έκλεισαν τον δρόμο εγκλώβισαν, οδηγούς και επιτέθηκαν σε έναν εξ΄ αυτών προκαλώντας μάλιστα και φθορές στην νταλίκα του. Οι λαθρομετανάστες καθ’ υπόδειξη του θύματος συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις και κατόπιν μηνύσεως που υπέβαλε ο άτυχος αυτοκινητιστής τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σωματικές βλάβες και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.
Όμως οι  δασκαλεμένοι (από  ΜΚΟ) «πρόσφυγες» προέβησαν και αυτοί σε μήνυση κατά του οδηγού που εγκλώβισαν και ξυλοκόπησαν! Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν, ο 26χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως πλημμελειοδικών η οποία του απήγγειλε κακουργηματική δίωξη και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για έναν τραυματισμένο «πρόσφυγα».Ένα κράτος απέραντης οπερέτας!!