ΕΦΟΔΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΦΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ .ΟΛΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΡΑΦΑ)


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Ορισμένα πράγματα είναι  για να κλαίς και ταυτόχρονα να γελάς.Οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις μας με ονόματα δικαστικών,δικηγόρων και άλλων που εμπλέκονται σο Παραδικαστικό Ν2, συνεχίζονται να αντιμετοπίζονται από όλα τα ΜΜΕ,ως ένα θέμα που δεν υπάρχει!!!
 Ταυτόχρονα όμως κάθε φορά που κάνουμε μία σχετική ανάρτηση μας τηλεφωνούν σχεδόν όλοι οι δικαστικοί συντάκτες για να μας ζητήσουν το έγραφο που δημοσιέυουμε.Φυσικά χωρίς κανένα «δημοσιογραφικό κομπλεξ» περί της ανόητης λεγόμενης αποκλειστικότητας ,το δίνουμε. Γνωρίζουμε φυσικά τη συνέχεια. Το θέμα δεν παίζει πουθενά. Ο μόνος που φιλοξενεί το ρεπορτάζ μας είναι ο βουλευτής Ν.Νικολόπουλος στην εκπομπή που διαθέτει στο ΚΟΝΤΡΑ. Εμείς θα συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις με έγραφα  προς πείσμα της απέραντης σιωπής που έχουμε απέναντι  μας.Σήμερα παρουσιάζουμε την (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) απολογία που έδωσε στον ειδικό ανακριτή Νικήτα Χριστόπουλο η εφέτης εν ενεργεία Μαρία Φυλακουρίδου,η οποία είναι κατηγορούμενη στην εν εξελίξη δίκη για το Παραδικαστικό.Παρουσιάζουμε και την (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) έκθεση κατάσχεσης του υπολογιστή της που έγινε ύστερα από έφοδο του εισαγγελέα στο σπίτι της στη Βούλα.  ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΤΟ edolio5.blogspot.com ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ ΩΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ.ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ..ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ  ΑΛΛΟΥ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥ.