ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ


Σχετική εικόναΝεκρός είναι, σύμφωνα με πληροφορίες  ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής έπειτα από αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στην Ε’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.
Το θύμα είχε μεταφερθεί μόλις σήμερα από τις φυλακές Χανίων. Η προγραμματισμένη μεταγωγή του φαίνεται ότι είχε γίνει γνωστή σε μέλη αντίπαλης συμμορίας, τα οποία του έστησαν ενέδρα και τον σκότωσαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι ο Αλβανός Αρμπέρ Μπάκο, ο οποίος για τα μάτια μιας χορεύτριας είχε ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ σε μπαρ στο Μικρολίμανο τον Νοέμβριο του 2014, τραυματίζοντας 14 άτομα. 

Ο Μπάκο, μαζί με ακόμη έναν κακοποιό, συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου, ενώ ήταν και ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου. 
Για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του κ. Αντωνόπουλου, οι δικαστές καταδίκασαν τον Αρμπέρ Μπάκο και ακόμη ένα άτομο σε κάθειρξη 22 ετών και 23 ετών αντίστοιχα, δεχόμενοι ότι είναι οι φυσικοί αυτουργοί της απόπειρας ανθρωποκτονίας του δικηγόρου, εκτελώντας πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, στο πλαίσιο της αντιδικίας που είχε η ΛΑΓΗΕ με την ENERGA.
Για τον επιχειρηματία Άρη Φλώρο οι δικαστές αποδέχθηκαν ότι ήταν εκείνος που έδωσε την εντολή για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και τον καταδίκασαν σε κάθειρξη 13 ετών, δίνοντας αναστολή μέχρι την έφεσή του, επιβάλλοντάς του ωστόσο τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Οι δικαστές δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό στους κατηγορουμένους, οι οποίοι δεν ήταν παρόντες στην εκφώνηση της απόφασης και εκπροσωπήθηκαν από τους συνηγόρους τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρούσα υπόθεση φαίνεται να είναι συγκοινωνούντα δοχεία με την εν ψυχρώ δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας.