ΖΗΤΟΥΣΕ 5.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΚΑΚΗ ΤΩΝ JUMBO ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΔΙΚΑΣΕ 1.2 ΕΚ. ΕΥΡΩ. Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΜΕ 2,6 ΕΚ. ΕΥΡΩ.

ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Αποζημίωση περίπου 1,2 εκατομύρια ευρώ επιδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας στον Υπάτιο Πατμάνογλου και συγγενικά του πρόσωπα, γιά το θάνατο της συζύγου Αποστολίας και του τρίχρονου γιού του, Παύλου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους, στις 26 Φεβρουαρίου του 2017, όταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo, είχε πέσει πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους, οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα την Porche που είχε δανειστεί από τον πατέρα του.
  Το δικαστήριο επιδίκασε στην οικογένεια Πατμάνογλου 1.400.000 ευρώ λιγότερα από το ποσόν των 2,6 εκ ευρω, που τους πρόσφερε η δικηγόρος της ασφαλιστικής ενώ αυτός ζητούσε 5 εκ. ευρώ, η οποία συνομολόγησε την υπαιτιότητα μέχρι του ποσού των 2,6 εκατ ευρώ (προς όλους τους ενάγοντες συνολικά).Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, οι γονείς του, οι γονείς της γυναίκας του, τα αδέρφια της και οι προγιαγιάδες του γιου του Παύλου διεκδικούσαν περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ από την οικογένεια Βακάκη, για την ψυχική οδύνη που υπέστησαν αλλά και για τα έξοδα που προκλήθηκαν από το δυστύχημα.Σύμφωνα με την απόφαση το 1,2 εκ. ευρώ θα μοιραστούν και οι 4 άμεσοι συγγενείς της Αποστολίας,που με νομικούς κύκλους θεωρείτε ιδιαίτερα μικρό.