ΠΕΡΙΕΡΓΟ!! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ 3 ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣΠυροβολισμοί με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Ρομά, σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Κάτω Κηφισιά, όταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας άνοιξε πυρ κατά τριών κακοποιών, στην οδό Τριπόλεως, όταν αντιλήφθηκε πως είχαν αρπάξει μια ηλικιωμένη γυναίκα και προσπαθούσαν να τη βάλουν με τη βία στο αυτοκίνητό τους, κατά τη μαρτυρία του.
Ο αστυνομικός αρχικά τους ακολούθησε με τη μηχανή του και στη συμβολή των οδών Δρόσου και Κηφισού στην Κάτω Κηφισιά, άνοιξε πυρ κατά του οχήματός τους με στόχο τα λάστιχα για να τους ακινητοποιήσει, όμως μια σφαίρα όπως φαίνεται τραυμάτισε βαριά έναν εξ αυτών. Οι κακοποιοί έβγαλαν εκτός του οχήματος τη γυναίκα που είχαν αρπάξει και διέφυγαν.
Λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε ένας Ρομά νεκρός από σφαίρα στο νοσοκομείο «Υγεία» και όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για τον κακοποιό που δέχτηκε τον πυροβολισμό νωρίτερα. Η αστυνομία πάντως διερευνά για το αν συνδέονται τα περιστατικά. 
Οι αρχές αυτή την ώρα πραγματοποιούν έρευνες στο σημείο όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.