ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ! ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΓΡΑΦΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 7350/2016 ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ 1 ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΥΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΑΘΩΟΘΗΚΕ.



Του Άρη Σπίνου

Όλο το παρασκήνιο της προκλητικής μετατροπής του κακουργήματος σε πλημέλημμα με νόμο της Ν.Δ Ένα χρόνο φυλακή με τριετή αναστολή, και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων γιά 12 μήνες επέβαλλε το εφετείο της Αθήνας στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, που κρίθηκε ένοχος για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες, που αφορά ποσόν 1.650.000 ευρώ, που κατείχε μέσω εξωχώριας εταιρίας του(Off shore).Αυτή είναι η αλήθεια παρά τους ισχυρισμούς του ιδίου περί αθώωσής του και της ένοχης σιωπής όσων των συνεντευξιάζονται.

Ο ΜΥΡΤΑΣ-Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ-ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ.AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ÎœÎ¥Î¡Î¤Î‘Î£Ο γνωστός θαμώνας των κοσμοπολίτικων στεκιών με τα ακριβά γούστα και τον πολυτελή βίο, κ. Σέρος Μύρτας, επανήλθε στα «μπουζουκομάγαζα», αφού απείχε 2 χρόνια εξαιτίας της εμπλοκής του στην υπόθεση με τη μαφία των Ρομά για την οποία μάλιστα είχε κατηγορηθεί ως «πληροφοριοδότης» από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση

ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΝ!!!Ο ΓΟΓΟΛΘΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΙΛΙΝΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ "ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ"


Νέος «εφιάλτης» για το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Δεν έχει τέλος ο «εφιάλτης» που ζει το μοντέλο από τη Μυτιλήνη, που τον Νοέμβριο του 2017 είχε συλληφθεί με κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.