ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΝ ΕΚΟΨΕ ΑΠ`ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ...ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ!!!

Φωτιές άναψε στην  ΝΔ η ανακοίνωση της "Πατούλενας" για την διεκδίκηση του Δήμου Αμαρουσίου την ώρα που το κόμμα  στηρίζει την υποψηφιότητα του Αμπατζόγλου.TO edolio5.blogspot.com ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ
Σχετική εικόνα
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Η απόφαση της πρώην συμβούλου του Δ. Πεύκης προκάλεσε ακόμα και οικογενειακούς «καβγάδες» με τον σύζυγό της και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής να δηλώνει πως δεν θα τη στηρίξει και ότι θα ταχθεί με τον Θοδωρή Αμπατζόγλου.
  Ως προς το εσωκομματικό σκέλος της υπόθεσης, ρόλο «κυανόκρανου» έχει αναλάβει ο Αδωνις Γεωργιάδης, σε συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για εξεύρεση συμβιβαστικής λύσηςΤο παρασκήνιο με την υποψηφιότητα Αμπατζόγλου και Πατούλη είναι πλούσιο. Υπενθυμίζεται πως ο Θοδωρής Αμπατζόγλου ήταν στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον στηρίζει το ίδιο «σύστημα», το οποίο στήριξε και τον Γιώργο Πατούλη ως δήμαρχο Αμαρουσίου.Μάλιστα, ο Γιώργος Πατούλης, ήταν από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Ωστόσο η στήριξη δεν φαίνεται να είναι πλέον αμφίδρομη, αφού το σύστημα Μεϊμαράκη στο Μαρούσι δεν επιθυμεί την υποψηφιότητα  της Μαρίνα Πατούλης, ενώ την απέκλεισε από το ψηφοδέλτιο Αμπατζόγλου,αφού του είχε ζητηθεί να αξιοποιήσει τον Αμπατζόγλου αλλά ο Πατούλης προτίμησε να δώσει "πρώτο ρόλο"σε έναν συνεργάτη,τουΠ. Παναγιοτόπουλου ονόματί  Μπάρλα .Ας έρθουμε όμως στα της κυρίας του κυρίου.  Αρχικά όταν ο σύζυγός της έλαβε το χρίσμα για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής, η κεντρική συμφωνία με τη ΝΔ ήταν  ότι η κυρία Πατούλη δεν θα διεκδικούσε το δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Στη συνέχεια της προτάθηκε να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη για το Δήμο Αθηναίων. Ωστόσο το σενάριο ναυάγησε καθώς δεν επήλθε συμφωνία με τον Μπακογιάννη.ΔΕΝ ΤΗ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ γιατί του χαλούσε το λαϊκό προφιλ  .Και κάπως έτσι, η Μαρίνα Πατούλη,πεισμώνοντας  αποφάσισε να κατέβει αυτόνομη στο Μαρούσι,θέλοντας ουσιαστικά να εκδικηθεί τους πάντες και τα πάντα.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ. Από την άλλη πλευρά, τα ποσοστά του κ.Αμπατζόγλου μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι, με κάποιος να αναφέρουν πως μπορεί να χάσει ακόμα και από τον Γιώργο Καραμέρο και ο Δήμος να καταλήξει στα χέρια του τελευταίου.Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο Μαρούσι και πλέον προκαλεί εκνευρισμό στη ΝΔ, είναι πως ο κ.Αμπατζόγλου δεν δέχεται να συνεργαστεί και να μπει η Μαρίνα Πατούλη στα ψηφοδέλτιά του,απειλώντας ακόμα και να τα παρατήσει.Σύμφωνα, με τελευταίες πληροφορίες η ΝΔ ζήτησε από τον κ.Αμπατζόγλου να επικοινωνήσει σήμερα Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου με την κυρία Πατούλη προκειμένου να της προτείνει να μπει στο ψηφοδέλτιό του ως δημοτική σύμβουλος. Μέχρι νωρίς το μεσημέρι δεν είχε υπάρξει επικοινωνία με την ίδια την κυρία Πατούλη, αλλά με τον σύζυγό της κάτι που απ’ ότι φαίνεται δεν αποδέχεται η τελευταία. Να της προταθεί δηλαδή η συμμετοχή μέσω του συζύγου της. Το βέβαιο είναι, όπως λένε οι γνωρίζοντες, ότι αν δεν υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση η Μαρίνα Πατούλη θα προχωρήσει μόνη της στη διεκδίκηση του Δήμου Αμαρουσίου.Πάντως καλό είναι άπαντες να γνωρίζουν ότι το <ταμείο>της οικογένειας Πατούλη το έχει η Μαρίνα.