ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!! ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ π. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ "ΦΛΕΜΙΝΓΚ" Γ.ΣΙΔΕΡΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ-ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΣΙΑ.


ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΗΝ "ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ"ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ  ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ


Σχετική εικόναΣτις 22/1/2019 στο Α΄ τριμελές εφετείο κακουργημάτων ύστερα από διακοπή που έγινε την Τρίτη το πρωί , έχει προσδιοριστεί να γίνει ξανά μια δίκη ιδιαίτερης σημασίας, που μέχρι σήμερα, παρά το γεγονός ότι η προανάκριση διήρκεσε έξι ολόκληρα χρόνια, ελάχιστα έχει δει το φως της δημοσιότητας,και παρά το γεγονός ότι η δίκη ξεκίνησε στις 1/11/2017
  .O μόνος ιστότοπος που ασχολήθηκε με την υποθεσή αυτή ήταν το edolio5.blogspot.com και το FIMOTRO.Επίσης η μόνη τηλεoπτική εκπομπη που έκανε εκτενή αναφορά ήταν του Νίκου Νικολόπουλου στο KONTRA.Μετά την αποκάλυψη με λεπτομέρειες για τη δίκη αυτή μας τηλεφώνησαν ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ  οι δικαστικοί συντάκτες των ΜΜΕ για να τους δώσουμε περισσοτερες λεπτομέριες.Συναδελφικά το πράξαμε αν και γνωρίζαμε το αποτέλεσμα. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΣΤΗΛΟ.    Οι κακουργηματικές διώξεις που ασκήθηκαν αφορούν απιστία περί την υπηρεσία και ηθική αυτουργία σ’ αυτήν. Στο εδώλιο θα καθίσουν έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και οι δύο πιο στενοί συνεργάτες του επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣΠρόκειται για τον Αριστείδη Καλογερόπουλο και τον δικηγόρο Πολύκαρπο Αδαμίδη. Ο Καλογερόπουλος, υπήρξε, από την πρώτη στιγμή της πολιτικής καριέρας του Αβραμόπουλου, δεξί του χέρι και έχει διατελέσει αξιωματούχος σε κυβερνητικές θέσεις, όλων των υπουργείων όπου ήταν υπουργός ο σημερινός επίτροπος, ενώ ο δικηγόρος Αδαμίδης ήταν και είναι στο έμπιστο και στενό περιβάλλον του πρώην αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΡΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ 2 ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.


Το 2009, διοικήτρια του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» ήταν η ψυχολόγος Γεωργία Σιδέρη. Μια νεαρή υπάλληλος του υπουργείου Υγείας που δεν παρέμεινε ούτε μία μέρα χωρίς θέση διοικήτριας νοσοκομείου, αφού ορίστηκε επικεφαλής σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία, αξιοποιώντας  στο έπακρο την καλή σχέση που είχε με τον πανίσχυρο υπουργό εκείνη την περίοδο Γιάννη Βαληνάκη.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣΥπουργός υγείας όλο το ανωτέρω διάστημα ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Γενικός γραμματέας στο υπουργείο ο Καλογερόπουλος. Νομικός σύμβουλος του υπουργού ο Πολύκαρπος Αδαμίδης.  Η διοίκηση του νοσοκομείου Φλέμινγκ, η Σιδέρη δηλαδή, ανέθεσε στην τεχνική εταιρεία «Εlement», του εργολάβου Ματθαίου Διδάγγελου, την ανακαίνιση ενός κτηρίου του νοσοκομείου. Όπως προκύπτει από τις εργολαβίες της ΔΕΠΑΝΟΜ, η εταιρεία του Διδάγγελου επί υπουργίας Δημήτρη Αβραμόπουλου είχε πάρει πολλά έργα σε διάφορα νοσοκομεία.
Το 2011 οι ελεγκτές του ΣΕΥΠ, ξεκίνησαν έρευνα για την υπόθεση αυτή διαπιστώνοντας όπως αναφέρουν στην έκθεση τους, που βρίσκεται στην δικογραφία, ότι το επίδικο έργο που ανέλαβε ο Διδάγγελος «έσπασε» σε 24 μικρότερα έργα προκειμένου να μπορούν να δοθούν απευθείας αναθέσεις ενώ το έργο ήταν ενιαίο και θα έπρεπε να γίνει διαγωνισμός. Όπως φάνηκε η Γεωργία Σιδέρη στην υπόθεση αυτή ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος. Όταν της ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη, ο τότε υπουργός υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος  την έθεσε σε αργία. Η Σιδέρη έφυγε από το γραφείο της ανακρίτριας με περιοριστικό όρο την καταβολή χρηματικής εγγύησης προκειμένου να μην προφυλακιστεί. Η κατάθεση της όμως ήταν αρκετή για να καταστήσει κατηγορουμένους τους δύο συνεργάτες του πρώην υπουργού.
Λίγο αργότερα όμως η πρώην διοικήτρια του νοσοκομείου δίνει και δεύτερη συμπληρωματική κατάθεση βγάζοντας από το «κάδρο» των πιέσεων που δέχτηκε, τον Καλογερόπουλο, καταδεικνύοντας μόνο ως εντολέα της επιλογής του εργολάβου, τον Αδαμίδη. Φυσικά και οι δύο συνεργάτες του Αβραμόπουλου αρνήθηκαν κάθε ανάμειξη με την υπόθεση. Ο Καλογερόπουλος μάλιστα ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει καν την Σιδέρη και τον Διδάγγελο. Επειδή η Γ.Σιδέρη μπορεί να μην θυμάται την πρώτη κατάθεση που έδωσε,βάση της οποίας πήγαν κατηγορούμενοι οι Καλογερόπουλος και Αδαμίδης,αφού σε εκ υστέρων καταθεσή της έβγαλε από το κάδρο των ευθυνών τον Καλογερόπουλο της την θυμίζουμε, μαζί με δυο ερωτήματα.




  1. ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
  2. ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ "ΞΕΧΑΣΕΙ" ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ;


    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
    .
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΤΟ edolio5.blogspot.com ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΗ  ΩΣ ΑΛΗΘΕΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΥ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ