ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΝΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Σύμφωνα με τη νέα διοίκηση, από τον ως τώρα έλεγχο των ορκωτών λογιστών έχουν προκύψει ταμειακά ελλείμματα και ζημία από διπλοεγγραφές συνολικού ύψους 663.631 ευρώ.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΣΟΝΟΣ

ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Δεν έχει τέλος ο εμφύλιος που μαίνεται στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας με αφορμή τη μαύρη τρύπα άνω των 2.200.000 ευρώ στα ταμεία της.
  Το τελευταίο επεισόδιο στην κόντρα είναι η κατάθεση αγωγής και μήνυσης από τη νέα διοίκηση των Ελλήνων τεκτόνων σε βάρος της προηγούμενης για σύσταση συμμορίας και κακουργηματική υπεξαίρεση!Από το 2016, όταν είδαν το φως της δημοσιότητας οι υπεξαιρέσεις με τη συμμετοχή του λογιστή και μιας υπαλλήλου της Στοάς, οι τέκτονες βρίσκονται στη δίνη μιας άνευ προηγουμένου σύγκρουσης, που τους έχει χωρίσει σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα. Λίγο μετά τη λήξη της θητείας της προηγούμενης διοίκησης έγιναν τρεις ανορθόδοξες τακτικές και έκτακτες γενικές συνελεύσεις.Ωστόσο, αρχικά τρία μέλη της τεκτονικής αδελφότητας και στη συνέχεια άλλα 20 κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας τον διορισμό προσωρινής διοίκησης, κάτι που έγινε. Ομως στην πορεία υπήρξαν παραιτήσεις, με αποτέλεσμα να προκύψει ζήτημα έλλειψης διοίκησης.Πριν από μερικές ημέρες διορίστηκε με δικαστική βούλα νέα προσωρινή διοίκηση, με πρόεδρο τον Μαρίνο Πετρόπουλο, αντιπρόεδρο τον Κωνσταντίνο Κοντούλη, γενικό γραμματέα τον Λεωνίδα Κασιάπη, ταμία τον Ηλία Τριγλιανό και μέλη τους Χρήστο Σχοινοχωρίτη, Δημήτριο Ζρέικατ, Αθανάσιο Παπανδρώνη, Λουκά Χόνδρο, Κωνσταντίνο Αργείτη, Μάριο Οικόπουλο και Γεώργιο Σαμαρνιώτη. Από τα πρώτα μελήματα της νέας διοίκησης ήταν να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά των διοικήσεων της Μεγάλης Στοάς της περιόδου 2009-2016 αλλά και αγωγή κατά των διοικήσεων της περιόδου 2013-2016, γράφοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στον αδυσώπητο εμφύλιο.Οι μηνυτές αποδίδουν στη διοίκηση της περιόδου 2009-2016 κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες γιααπιστία, υπεξαίρεση, σύσταση συμμορίας και απάτη, ενώ με την αγωγή ζητούν να αποκατασταθεί η ζημιά των 2.200.000 ευρώ.Σύμφωνα με τη νέα διοίκηση, από τον ως τώρα έλεγχο των ορκωτών λογιστών έχουν προκύψει ταμειακά ελλείμματα και ζημία από διπλοεγγραφές συνολικού ύψους 663.631 ευρώ. Στη μήνυση γίνεται αναφορά σε τεράστια χρηματικά ποσά, τα οποία χάθηκαν σε άγνωστες διαδρομές είτε υπό τη μορφή υπέρογκων δανείων είτε με υπερτιμολογήσεις και σε δωρεές που δεν γνωρίζει κανείς αν μπήκαν ποτέ στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Στοάς.