Δέυτερη απειλητική επιστολή έφθασε στο ΕΣΡ μετά την επιβολή του προστίμου ύψους 150.000 ευρώ στο κανάλι ΑΡΤ του Καρατζαφέρη,από οπαδούς του.

 ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ 20 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 7350/2016 ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ,ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΥΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΑΘΩΟΘΗΚΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Καρατζαφερης ΕσρΝέα απειλητική επιστολή έφθασε στο ΕΣΡ μετά την επιβολή του προστίμου ύψους 150.000 ευρώ στο κανάλι ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη για το poll με αφορμή τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Στη νέα επιστολή οι ανώνυμοι δράστες αναφέρουν: «Λοιπόν για να βάλουμε μια τάξη στο ΕΣΡ σήμερα το βράδυ μια οικογένεια σας θα καεί ζωντανή, εμείς το είπαμε, εσείς δεν το λάβατε υπόψιν σας, οπότε για 150.000 ευρώ θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ! Να δούμε ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει όνομα σε κάποιο δρόμο δίνοντας το όνομα του καμένου οργάνου σας, ή θα το δώσει στην πούστρ@ σκατά στον τάφο της».
Αιτία για το πρόστιμο που επέβαλε το ΕΣΡ στο ΑΡΤ ήταν το «γκάλοπ» του σταθμού αναφορικά με την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου. .
«Ούτως ή άλλως είχαμε πάθει ζημιά όταν ο ίδιος φορέας με γραμμή της κυβέρνησης μας έκανε τοπικούς από πανελλήνιους και χάσαμε τους πελάτες μας»
Το κλείσιμο του τηλεοπτικού καναλιού ART μετά το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης του καναλιού Γιώργος Καρατζαφέρης.Όπως είπε από την εκπομπή του που μεταδόθηκε την Κυριακή είναι «ένα τεράστιο πρόστιμο που μας οδηγεί στο κλείσιμο του καναλιού. Ούτως ή άλλως είχαμε πάθει ζημιά όταν ο ίδιος φορέας με γραμμή της κυβέρνησης μας έκανε τοπικούς από πανελλήνιους και χάσαμε τους πελάτες μας. Ήταν 7-8 οδυνηροί μήνες, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε από την 1η Ιανουαρίου αλλά αυτό είναι ένα θέμα που αφορά εμάς».Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε, επίσης, ότι «εγώ νοιώθω ότι διώκομαι για ιδέες που δεν είναι αρεστές για την κυβέρνηση».Όσον αφορά την απειλητική και υβριστική επιστολή που εστάλη στο ΕΣΡ μετά την επιβολή του προστίμου είπε ότι «υπήρξε προβοκάτσια χοντρή. Εστάλη επιστολή στο ΕΣΡ με φαξ που έλεγαν πρόστυχα πράγματα που δεν μας αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση. Στείλαμε επιστολή προς το ΕΣΡ στην οποία αναφέρεται ότι δεν εκφράζει το ART».«Απαιτούμε τη διερεύνηση της επιστολής από τις αρχές της χώρας» είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος προανήγγειλε ότι «θα πάρω ντουντούκες και θα οργώνω την Ελλάδα, δεν θα αφήσω την Ελλάδα στη μπολσεβικική νοοτροπία».Φυσικά δεν λέει κουβένταΩΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 7350/2016 ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΥΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΑΘΩΟΘΗΚΕ.  



Πλειός:  Οι απειλές δεν θα «κάμψουν» τη λειτουργία του ΕΣΡ

«Είναι μια απειλή η οποία εμένα προσωπικά δεν με επηρεάζει καθόλου, τουναντίον ενισχύει την διάθεσή μου να κάνω ακόμη πιο καλά την δουλειά που κάνω», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο καθηγητής στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ και μέλος της ανεξάρτητης Αρχής, Γιώργος Πλειός.«Επειδή μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου αυτό που θα κάνω είναι να συνεχίσω κανονικά όπως μέχρι τώρα. Δηλαδή εξετάζουμε τις υποθέσεις, βλέπουμε αν υπάρχει παράβαση, επιβάλλουμε τις πρέπουσες κυρώσεις συστηματικά το ίδιο και περισσότερο. Δεν νομίζω ότι τέτοιου είδους απειλές είναι σε θέση να "κάμψουν" τη λειτουργία του οργάνου ούτε την δική μου προσωπικά αποφασιστικότητα», λέει ο κ. Πλειός.Όσον αφορά στην κοινοποίηση της απειλητικής επιστολής σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Πλειός τόνισε ότι «είναι δική μου προσωπική απόφαση διότι με αφορά. Είναι μια απειλή και προς το πρόσωπό μου κι έχω το δικαίωμα να την διαχειριστώ όπως νομίζω. Πρέπει να ξέρει η κοινή γνώμη στην Ελλάδα και πολλοί άλλοι παράγοντες τι συμβαίνει. Νομίζω ότι έχουμε χρέος».Υπενθυμίζεται ότι στις 30 Νοεμβρίου είχε σταλεί στο ΕΣΡ η πρώτη απειλητική επιστολή, η οποία έγραφε: «Θάνατος στους gay, θάνατος στους αντιρατσιστές, θάνατος στους αντίχριστους, θάνατος στο ΕΣΡ, θάνατος σε όλα τα κουμμούνια!!!Προφανώς “κύριοι” του ΕΣΡ αισθάνεστε ασφάλεια για τη ζωή σας, κάνετε λάθος, εδώ και 15 ημέρες σας παρακολουθούμε και λίαν συντόμως θα χρειαστείτε στεφάνια. Νομίζετε ότι θα σας σώσουν κάποιοι; Μπορεί να την γλυτώσετε εσείς αλλά έχετε και οικογένειες και παιδάκια βλαχοκουμμούνια.Εμείς δεν πετάμε τρικάκια και βάφουμε τοίχους, καίμε ζωντανούς τέτοιου είδους σκουλήκια. Πάρτε πίσω το πρόστιμο από τον σταθμό ΑΡΤ που επιβάλλατε για έναν πούστη και ίσως γλυτώσετε μέχρι το επόμενο!»

ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ