Σβήνουν και γράφουν ονόματα "προθύμων" σχεδιάζοντας την νύχτα της αποστασίας στο Μέγαρο Μαξίμου με χαρτί και μολύβι. Το μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ ( π. υποψήφιος πρόεδρος) με τους 6 Βουλευτές στο "τσεπάκι" και οι 5 ολιγάρχες που υπόσχονται ότι μπορούν να "αγοράσουν" ότι άλλο χρειαστεί.

Του Άρη Σπίνου

Σχεδιασμοί επί σχεδιασμών για την νύχτα που έρχεται και δεν θα βαίνουν τα κουκιά προκειμένου να σχηματιστεί η κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία αν δεν τηρηθούν τα συμφωνημένα με το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ. Όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσουν σε "πατροπαράδοτες μεθόδους". 

Η νύχτα της αποστασίας είναι προ το πυλών. Όπως μαθαίνουμε όλα θα εξαρτηθούν από το πόσοι θα λείπουν προκειμένου να συμπληρωθεί ο μαγικός αριθμός 151.  

Ένας π. υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη διαμηνύσει στο Μέγαρο Μαξίμου ότι έχει στο τσεπάκι 6 βουλευτές από το μαγαζί του. 

"Να τους θεωρείται δεδομένους. Θα κάνουν ότι πω εγώ. " Αυτό βέβαια δεν θα είναι αρκετό και για τον λόγο αυτό έχουν επιστρατευτεί 4 ολιγάρχες (2 εφοπλιστές, 1 βιομήχανος και 2 επιχειρηματίες της ενέργειας) που έχουν υποσχεθεί στην κυβέρνηση ότι μπορούν να εξασφαλίσουν 15 βουλευτές που ήδη βρίσκονται " υπό την δούλεψη τους". 

Θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές! Η πλάκα θα είναι τι θα γίνει όταν δεν εκλεγούν οι βουλευτές που ελπίζουν!