Η "βιομηχανία" των παραγραφών! Τα "θαμμένα" κακουργήματα του χρηματιστή κυρ Λάμπρου, του αδερφού του και των "άλλων παιδιών". Το "φαγοπότι" με τα 5.000.000 ευρώ και η δικογραφία με την χειραγώγηση των μετοχών της Εθνικής Τράπεζας έχει χαθεί στα συρτάρια του ξεχασιάρη ανακριτή.


Του Άρη Σπίνου

Σε αυτήν την ένα παραδικαστικό γεννιέται κάθε 2 ώρες! Λεφτά να υπάρχουν και πρόθυμοι να τα παίρνουν. Την ώρα που η δυσώδης υπόθεση της Folli Follie και των αρχιαπατεώνων Κουτσολιούτσων επιδιώκεται από βρώμικα κέντρα και υπόγεια συστήματα να μπλοκαριστεί και να οδηγηθεί σε παραγραφή μέσα από αναβολή σε αναβολή της πολύκροτης δίκης, γεγονός που ανάγκασε ακόμα και τους δικαστές της υπόθεσης να βγάλουν δημόσια ανακοίνωση και να ξεφτιλίσουν το "κράτος - δικαίου" μια άλλη υπόθεση που περιέργως πως, έχει «θαφτεί» και έχει χαθεί από το προσκήνιο, αφορά τον «χρηματιστή» γνωστό στην πιάτσα ως Λάμπρο, ο οποίος σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της Εισαγγελίας Αθηνών με ημερομηνία 21 Μαΐου 2018 διώκεται για το κακούργημα της χειραγώγησης της αγοράς κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, με το ύψος της χειραγώγησης σύμφωνα με το κατηγορητήριο να αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσόν των 5 εκατ. ευρώ!

Η μείζονος σημασίας αυτή υπόθεση, που συνδέεται με την κάθαρση της αγοράς από φαινόμενα χρηματιστηριακής απάτης, είχε διαβιβαστεί στον Ανακριτή Αθηνών και επακολούθησε κυρία ανάκριση!

Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο της Εισαγγελίας Αθηνών που έχει το edolio5 στην διάθεση του εκτός του Λάμπρου διώκεται και ο αδερφός του καθώς και άλλα πρόσωπα που συνδέονται με την τεράστια χειραγώγηση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εθνικής τράπεζας το 2010!

Επί του προκειμένου, επειδή εσχάτως παρατηρείται υποθέσεις μείζονος σημασίας για την κάθαρση της χρηματιστηριακής αγοράς να επιδιώκεται η εμπλοκή τους με στόχο την παραγραφή διά μέσω καθυστερήσεων και αναβολών στις σχετικές διαδικασίες, απευθυνόμαστε στην Δικαιοσύνη επειδή οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αυτή διαδίδουν στην δικηγορική πιάτσα ότι οι άκρες τους φτάνουν ψηλά στον Άρειο Πάγο!