30 χιλιάδες ευρώ "πουλάνε" τα ραντεβού με τον νέο πρέσβη τον ΗΠΑ στην Αθήνα! Το λαμόγιο του Κολωνακίου, που πλασάρει τον Τσούνη... για μελλοντικές δουλειές χωρίς ο ίδιος να ξέρει τίποτα.


Του Άρη Σπίνου 

Η ανάδειξη του ελληνοαμερικανού Τζωρτζ Τσούνη σε πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στη χώρα μας, συνιστά μία ακόμη μεγάλη επιτυχία – δικαίωση του edolio5, που πρώτο και μόνο αποκάλυψε τόσο το όνομα του βασικού υποψηφίου. Πριν λίγες μέρες αποκαλύψαμε για την δράση του γνωστού - αγνώστου που μαζεύει 500ευρα για να κλείσει δήθεν ραντεβού με επιχειρηματίες που θέλουν να κάνουν δουλειά με τον νέο πρέσβη. Είναι πέρα από βέβαιο ότι στο γυάλινο κτήριο της οδού Βασιλίσσης Σοφίας δεν ξέρουν τίποτα. Μάθαμε ότι ένας φουκαράς αλουμινάς έδωσε 30.000 ευρώ για αυτό το πολυπόθητο ραντεβού.

Οι τακτικοί αναγνώστες του edolio5 γνωρίζουν ότι από τις 2/Αυγούστου/2021 σας είχαμε ενημερώσει για τον νέο Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, όταν οι άλλοι 'έγκυροι" και κατά πληρωμή, "ανεξάρτητοι" ρεπόρτερ έπαιζαν με τα κουβαδάκια στην Παραλία.

 Είναι βέβαιο ότι η πρεσβεία στην Αθήνα δεν έχει ιδέα για την δράση του κακομοίρη που αν δεν τους πεις να κάτσει στο τραπέζι σου, γυρίζει γύρω γύρω την πλατεία Κολωνακίου, για να μην πληρώσει τον καφέ του. . Μάλλον όμως θα περιμένει με τις ώρες στην Βασιλίσσης Σοφίας. Αυτό που δεν ξέρω όμως είναι εάν ο υπουργός που έχει την σύζυγο του, διευθύντρια στο πολιτικό του γραφείο, ξέρει την δράση του απατεώνα.