Πήρε 7η αναβολή (!) η δίκη με κατηγορούμενο για κακούργημα τον πρώην manager της τζούλιας Αλεξανδράτου, τηλεπωλήτη Μένιο Φουρθιώτη. Προσδιορίστηκε η δίκη για τις 17/2


Του Άρη Σπίνου 

Νέα αναβολή σήμερα στην υπόθεση - σίριαλ! Είναι η 7η στην σειρά.

Η μυστηριώδης υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται με τη μήνυση της Tζούλιαε σε βάρος του πρώην μάνατζέρ της, τον οποίο κατηγορεί για κλοπή, λιμνάζει εδώ και χρόνια στο ακροατήριο έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές και διακοπές.

Στο δικαστήριο βρίσκονταν και σήμερα ο «βασιλιάς του ελληνικού πορνό» Δημήτρης Σειρηνάκης και η γνωστή μάνατζερ επωνύμων Χριστίνα Παναγιωτοπούλου, οι οποίοι θα κατέθεταν ως μάρτυρες στην υπόθεση.

Στη μήνυσή της η Τζούλια Αλεξανδράτου κατηγορεί τον Φουρθιώτη ότι μαζί με συνεργό του αφαίρεσε εν αγνοία της από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της στα νότια προάστια το ποσό των 200.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, διατηρούσε στενή επαγγελματική και φιλική σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος ήταν από τα πρόσωπα που μπαινόβγαιναν συχνά στο σπίτι της, ενώ γνώριζε τόσο για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου όσο και για τα 200.000 ευρώ που υπήρχαν μέσα!

Πάντως ο παρουσιαστής αρνείται την κατηγορία της κλοπής και αποδίδει τις καταγγελίες σε βάρος του στην εκδικητικότητα της Αλεξανδράτου, μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους σε επαγγελματικό επίπεδο και έχει καταφύγει σε βάρος της με μηνύσεις και αγωγές. Η υπόθεση αναβλήθηκε επειδή ο δικηγόρος της μηνύτριας ισχυρίστηκε ότι η εντολέας του ήρθε σε επαφή με κρούσμα covid και πήγε χθες στον Ευαγγελισμό για να κάνει test. Όπως είπε τις απαντήσεις θα τις πάρει την Δευτέρα. Κατόπιν αυτού το δικαστήριο του Α' Μονομελούς κακουργημάτων μετέθεσε σε την υπόθεση σε νέα δικάσιμο για τις 17/2. Ο τηλεπωλητής Φουρθιώτης δεν ήταν παρόν στο δικαστήριο και εκπροσωπούνταν από δικηγόρο.