Είχε φτιάξει "ομάδα" με γνωστά ονόματα της νύχτας μόλις αποφυλακίστηκε και "αλώνιζε" σε δυτικά προάστια και Πειραιά! Οι κυρίαρχοι της νύχτας όμως είχαν άλλη γνώμη. Εκτέλεσαν με γάζωμα στο στήθος τον Ευάγγελο Πάλλη που είχε αποφυλακιστεί εκτίοντας ποινή δις ισόβια.


Του Άρη Σπίνου 

Άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν τα ξημερώματα στην Καλλιθέα τον αποφυλακισμένο 60χρονο, Ευάγγελο Πάλλη, γνωστό με το προσωνύμιο «Απάτσι», ο οποίος είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα δέχθηκε, λίγο πριν από τις 05:00, πυροβολισμούς στη συμβολή της Λεωφόρου Θησέως με την οδό Κανακίδου. Διερχόμενοι πολίτες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ο 60χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Το θύμα είχε καταδικαστεί για δύο ανθρωποκτονίες, το 1995 και το 2002, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει σε εξεγέρσεις φυλακισμένων.

Κατηγορήθηκε για την δολοφονία στο πάρκινγκ του Ιπποδρόμου του Πητ Παπαδάκου, και για την φονική επίθεση με θύμα τον 30χρονο ιδιοκτήτη αλόγων του Ιπποδρόμου Δημήτρη
Μιχαηλίδη.

Με δράση στην παρανομία, από το 1992 είχε κατηγορηθεί και καταδικασθεί σε κάθειρξη 18 χρόνων ως ηθικός αυτουργός στη δολοφονία του Γιώργου Αδαμόπουλου.

Το 1996 συνελήφθη, αλλά κατάφερε να αποδράσει από το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας όπου εκρατείτο.


Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο Αναστάσιος Πάλλης μόλις αποφυλακίστηκε είχε φτιάξει ομάδα με γνωστά ονόματα της νύχτας και αλώνιζε στα δυτικά προάστια και τον Πειραιά. Στην τσέπη του βρέθηκαν 3.000 ευρώ.