Άνευρα ρεπορτάζ που γίνονται...με αγγαρεία!Ο Μαρινάκης έχει βάλει τσουβάλια λεφτά στο MEGA και βλέπει κάθε μέρα την πλάτη του OPEN.

zoornalistas: Ντέρμπι Open - Mega
Του Άρη Σπίνου

Σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα σε Mega και Open.Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλότερο σημείο καθημερινά από το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, προκαλώντας εκνευρισμό σε όλα τα επίπεδα. Η αναμέτρηση είναι σκληρή ανάμεσα στους δύο σταθμούς, με το Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη να μην  μπορεί να ορθωποδήσει έστω και μια μέρα με υψηλότερη τηλεθέαση από το OPEN.

Tο Open, έχοντας βγει πιο νωρίς στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό και έχοντας και ορισμένους ανθρώπους από το παλιό Mega, όπως ο Γενικός Διευθυντής ειδήσεων Χρήστος Παναγιωτόπουλος, κατορθώνει να παίρνει κοινό από το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι σχέσεις μεταξύ των στελεχών στο Mega δεν είναι καλές και διατυπώνονται παράπονα για τα χαμηλά έσοδα. Παρά την προσπάθεια που γίνεται στο δελτίο ειδήσεων, τα αποτελέσματα, κυρίως στα νεανικά κοινά, δεν είναι τα αναμενόμενα. Ο σταθμός έκανε κρούση σε παρουσιάστρια του Star, χωρίς αποτέλεσμα, και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Παράπονα υπάρχουν και για το πρόγραμμα ροής Octopus, που προορίζεται για κανάλια που έχουν ακρίβεια στις ώρες μετάδοσης των προγραμμάτων. Οι εργαζόμενοι δαπανούν περισσότερο χρόνο για να φορτώσουν το υλικό στο σύστημα και αυτό προκαλεί κούραση και ταλαιπωρία.Τα ρεπορτάζ του MEGA είναι άνευρα και οι ρεπόρτερ δείχνουν πως κάνουν αγγαρεία