Εμπόριο ναρκωτικών πίσω από την δολοφονία του Βέλγου με "τα 2 πρόσωπα" στην Βούλα.Πριν 20 μέρες είχαν δολοφονήσει στενό του συνεργάτη.

Του Άρη Σπίνου

Το δελτίο πληροφοριών από την Interpol για το θύμα περιμένουν προκειμένου να αρχίσουν στην δίωξη ανθρωποκτονιών να ξετυλίγουν το κουβάρι.   Ελάχιστα δεδομένα και πολλά ερωτήματα, που ζητούν απαντήσεις, έχουν μέχρι αυτήν την ώρα τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για την εκτέλεση τού άνδρα στη Βούλα. Τα δεδομένα είναι
ότι ο άνδρας πυροβολήθηκε δύο φορές στο κεφάλι, με εννιάρι πιστόλι, την ώρα που ήταν στην πιλωτή του σπιτιού του, στη Βούλα. Επάνω του οι αστυνομικοί βρήκαν δύο ταυτότητες, και οι δύο από το Βέλγιο, με διαφορετικά στοιχεία. Στη μία φαίνεται να είχε γεννηθεί το 1973 και στη δεύτερη το 1976. 

Δεδομένο, επίσης, είναι ότι το θύμα διέμενε μαζί με μία γυναίκα και ένα παιδί, χωρίς όμως ακόμα να έχουν λάβει κατάθεση από τη γυναίκα για να πουν με βεβαιότητα ποια ήταν η σχέση τους.

Πληροφορίες του edolio5  αναφέρουν ότι ο άνδρας από το Βέλγιο εμφανιζόταν στη χώρα μας ότι ασχολείται με εμπόριο τροφίμων και κυρίως λαδιού. Ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν, όμως, ότι η πραγματική δραστηριότητά του έχει να κάνει με το εμπόριο ναρκωτικών και μάλιστα ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχαν δολοφονήσει έναν φίλο και συνεργάτη του, στο Βέλγιο. Λέγεται, τέλος, ότι είχε και έναν γιο, ο οποίος μένει μόνιμα στο Λονδίνο.