Της "αρπαχτής το μαγαζί"!!Με εντολή του "Πατριώτη της Κονόμας",ο Παναγιώταρος ζήτησε από τους 5 άμισθους περιφερειακούς συμβούλους 4.800 ευρώ για την θητεία τους !!Τους μούτζωσαν και την κοπάνισαν ήδη 2!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Παναγιώταρος Μιχαλολιακος
Του Άρη Σπίνου

Δεν έχουν το θεό τους!!Και από τη μύγα ξύγκι προσπαθούν,έτσι έμαθαν τόσα χρόνια με δάσκαλο που δεν πιάνετε σε αυτά,να βγάλουν όσοι έχουν απομείνει στο μαγαζί της οικογενειακής επιχείρησης που λέγετε Χ.Α.Η παράταξη της Ελληνικής Αυγής που εξέλεξε 5 περιφερειακούς συμβούλους στην Αττική βρίσκετε υπό διάλυση πέρα των λόγων για τους οποίους έχει ήδη διαλυθεί όλο το κόμμα.

Quiz!Πασίγνωστος εκδότης προ των πυλών για δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για άμεση συνέργεια σε απαγωγή δημοσιογράφου.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ
Του Άρη Σπίνου

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι εμπλεκόμενοι σε μία υπόθεση που έχει "δέσει" και εντός των επομένων ημερών αποστέλνονται κλήσεις για απολογίες με το αδίκημα της απαγωγής!! Σημαντικό ρόλο σύμφωνα με την δικογραφία,μέρος της οποίας έχει το edolio5 στην διάθεσή του φαίνεται να έχει δημοσιογράφος που στο παρελθόν υπήρξε εκδότης εβδομαδιαίας και ημερήσιας εφημερίδας.

Όλα με ονόματα!!Μια ξεχασμένη δικογραφία με εκβιασμούς, εγκληματική οργάνωση,εμπρησμούς,πολύ ξύλο και στο βάθος η "παρέα" του Σαββίδη


Του Άρη Σπίνου
Όπως αποκαλύπτει το edolio5  η ασφάλεια επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. επιχείρησε τη συγκάλυψη μιας υπόθεσης που αφορούσε εγκληματική οργάνωση με εμπρησμούς, εκβιασμούς και… ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον. Ίσως γιατί ένας από τους εμπλεκόμενους ήταν παράγοντας του ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη.