Επίθεση αναρχικών σε σπίτι εισαγγελέα.

Επίθεση αναρχικών σε σπίτι εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκη
Του Άρη Σπίνου 

Επίθεση στο σπίτι εισαγγελέα εφέτη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν την Παρασκευή μέλη της αναρχικής ομάδας «κατάληψη Terra Incognita». Οι δράστες πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας με αφορμή τις διώξεις των Βαγγέλη Σταθόπουλου και Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη για την εξάρθρωση της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας».

Quiz!!Ποιος πασίγνωστος εκδότης είναι (παρανόμως) και ιδιοκτήτης διαφημιστικής;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ
Σε μια πολύ σοβαρή αποκάλυψη προχωρά σήμερα ο εκδότης της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, Γιάννης Κουρτάκης.Μέσα από τη στήλη του Πρωινός Καφές, αναφέρει πως πασίγνωστος εκδότης (το όνομα του οποίου έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες και το... τηλεοπτικό ρεπορτάζ θα συμπληρώναμε εμείς) φέρεται να κατέχει μέσω συγγενικού του προσώπου διαφημιστική εταιρεία.

Απορρίφθηκε το αίτημα του Κώστα Πάσσαρη να δικαστεί στην Ελλάδα

Απορρίφθηκε το αίτημα του Κώστα Πάσσαρη να δικαστεί στην ΕλλάδαΑπορρίφθηκε το αίτημα του Κώστα Πάσσαρη να έρθει να δικαστεί αυτοπροσώπως στις 2 Δεκεμβρίου 2019 στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τέσσερις ανθρωποκτονίες, 17 απόπειρες και άλλα αδικήματα, για τα οποία κρίθηκε ένοχος σε πρώτο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, που του επέβαλε τέσσερις φορές ισόβια και 166 χρόνια κάθειρξη, σύμφωνα με το dikastiko.gr.

Πασίγνωστη εργατολόγος "δάγκωσε"δημοσιογράφους της ΕΡΤ...και εξαφανίστηκε.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΡΤΜε μια πρωτοφανή και αντιεπαγγελματική στάση ήρθαν αντιμέτωποι, όπως καταγγέλλουν, δημοσιογράφοι της Δημόσιας Ράδιο-Τηλεόρασης στην προσπάθεια τους να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα για το θέμα των συμψηφισμών οφειλών και δεδουλευμένων της ΕΡΤ. Απευθύνθηκαν σε γνωστή εργατολόγο η οποία ανέλαβε την υπόθεση και αφού έλαβε τα χρήματα……έκτοτε μόνο το Μαντείο των Δελφών είναι δυνατόν να απαντήσει για την πορεία των ασφαλιστικών, αλλά δυστυχώς κι αυτό δεν λειτουργεί!