Δίκη noor1!!Γιατί κινδυνεύουν να καταδικαστούν με πολυετείς καθείρξεις οι κατηγορούμενοι που στο πρωτόδικο την "έβγαλαν" με ποινές χάδι

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιανουσακης Του Άρη Σπίνου

 Στη δίκη, η οποία διεξάγεται σε αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού,και θα συνεχιστεί 19/Νοεμβρίου έχουν έρθει τα πάνω-κάτω με αποτέλεσμα να επικρατεί έκδηλος φόβος για τους καταδικασθέντες σε πρώτο βαθμό που είδαν τον εαυτό τους εκτός φυλακής. Όπως και στο πρώτο δικαστήριο έτσι και στο δεύτερο που γίνετε ύστερα από αναίρεση της εισαγγελέως επί των ποινών    προσήλθε ο αξιωματικός του Λιμενικού Γιώργος Κατσούλης., Κατά τον  μάρτυρα, υφίστανται από τις νομίμως υποκλαπείσες συνομιλίες από την ΕΥΠ (πρόκειται για ντοκουμέντα του 2012) νέα στοιχεία(!) που δεν είχαν αναφερθεί στην πρώτη δίκη(!) για την υπόθεση NOOR1.Τα στοιχεία αυτά περιλαμβάνονται σε συνομιλίες που έχουν καταγραφεί μεταξύ των κατηγορουμένων.

Στις 21 Φεβρουαρίου 2020 η δίκη για τη δολοφονία του ναυτικού που βρέθηκε σε καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα

Για τις 21 Φεβρουαρίου 2020 αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία του 63χρονου ναυτικού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα τον Ιανουάριο του 2016.Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, δύο περίπου μήνες μετά την έναρξη της δίκης, προχώρησε στην αναβολή  λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πρόεδρος δικαστηρίου, το οποίο θα τον κρατήσει μακριά από τις δικαστικές αίθουσες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στο εδώλιο ξανά ο 45χρονος που σκότωσε τον Παντελή Δουρουντάκη - Ασκήθηκε έφεση κατά της αθώωσής του

Στο εδώλιο του Μικτού Εφετείου για να δικαστεί για τη δολοφονία του 70χρονου κτηνοτρόφου Παντελή Δουρουντάκη από τα Σφακιά θα καθίσει ο  45χρονος που πριν λίγες ημέρες αθωώθηκε από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. 

2,5 χρόνια φυλακή σε νηπιαγωγό για εκβίαση, απάτη και πλαστογραφία

Βουλευτικές και δικαστικές «μεταγραφές»: Το πέρασμα από τις δικαστικές αίθουσες στα πολιτικά έδραναΣε 2,5 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε η 48χρονη νηπιαγωγός από τη Λαμία που κάθισε στο εδώλιο για εκβίαση, απάτη κατ’ εξακολούθηση και για πλαστογραφία. Ωστόσο η ποινή της έχει ανασταλτικό χαρακτήρα γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα φυλακιστεί.Η δράστης ρόσφατα πιάστηκε στα πράσα με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία είχε πάρει για μια ακόμη φορά από τον οικογενειακό φίλο και κουμπάρο της για να του προσφέρει τη βοήθεια της.

Τους κρέμασε το "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"στα μανταλάκια!!Έπεσε πολύ ξύλο και μαλιοτραβήγματα.Η δημοσιογράφος,ο υπουργός,η σκηνοθέτης,ο καμεραμάν και οι απατημένοι σύζυγοι που άλλαζαν σαν πουκάμισα!!

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας
Του Άρη Σπίνου
Από την Τρίτη το μεσημέρι παρουσιάστρια της κρατικής εκδοχής της τηλεόρασης βρίσκεται σε διαθεσιμότητα μετά τις δραματικές εξελίξεις που συνέβησαν την 21η Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους στην πιλοτή της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει η δημοσιογράφος.Εκεί λοιπόν η σκηνοθέτις Σ.Ε. ξυλοκοπήθηκε άγρια από την παρουσιάστρια Κ.Κ. για τα μάτια του άπιστου κάμεραμαν, ο οποίος βρέθηκε στη μέση. Κατά κακή του τύχη ο κάμεραμαν ήταν εραστής της παρουσιάστριας, αλλά και σύζυγος της σκηνοθέτιδος. Ου μπλέξεις.Το θέμα είχε συνέχεια, αφού και οι τρεις τους κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, όπου αλληλομηνύθηκαν, με αποτέλεσμα να αναλάβει πλέον η Δικαιοσύνη να ξετυλίξει το κουβάρι.Η πορεία της παρουσιάστριας στο τηλεοπτικό τοπίο αρχίζει στις αρχές της δεκαετίας 2000-2010 κάπου στην περιοχή Ελληνορώσων. Νέο κορίτσι τότε, καταφέρνει να διασώσει την καριέρα της εμπλεκόμενη στα γρανάζια της κρατικής τηλεόρασης και των διαφόρων εκδοχών της.