Στήνουν παγκάρι στο όνομα του "Πατριωτισμού"Θες να ακούσεις το Λαγό;Θα πληρώσεις 12 ευρώ!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Λαγος ΧΑ
Του Άρη Σπίνου

Τις αντιρρήσεις μας για την πολιτική κίνηση,(ο θεός να την κάνει πολιτική!)του πρώην βουλευτή και νυν ευρωβουλευτή,που κάθε μήνα βάζει στην τσέπη 25.000 ευρώ,τις έχουμε εκφράσει με επανειλημμένες  αναρτήσεις.Δεν υπήρξε ποτέ καμία ουσιαστική διαφωνία με τον "Πατριώτη της Κονόμας"και της παρέας του.Ο μόνος λόγος αποχώρησης ήταν προκειμένου όλος ο μισθός να μείνει στην τσέπη του.

Θα κλάψει κοσμάκης!!Καταρρέει στο χρηματιστήριο η MLS.Εκμηδενίζετε η οικονομική της ρευστότητα!!

Σχετική εικόνα
Του Άρη Σπίνου
Σε χρηματιστηριακή και διοικητική δίνη βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η MLS Πληροφορική, με την υποχώρηση της μετοχής στο Χρηματιστήριο να ξεπερνά το 55% σε διάστημα μικρότερο του μηνός και τα εταιρικά της ομόλογα να δέχονται ισχυρές πιέσεις και να κάνουν πράξεις σημαντικά κάτω από την ονομαστική τους αξία.Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως θεσμικά χαρτοφυλάκια που είχαν θέσεις στη μετοχή έχουν προχωρήσει σε αθρόες ρευστοποιήσεις, ενώ ορισμένα μηδένισαν τη θέση τους.

Στημένος ο διαγωνισμός; «Λαγός» η Hard Rock;Λίγο πριν την κατάθεση προσφοράς πέταξε έξω την INTRAKAT του Κόκκαλη!!



Του Άρη Σπίνου

Πολλά ερωτηματικά έχουν ήδη δημιουργηθεί σχετικά με την πρόταση της Ηard Rock για το καζίνο του Ελληνικού. Καταρχήν, από ό,τι ακούγεται, η πρόταση είναι ελλιπής, αόριστη και λείπουν κρίσιμα στοιχεία που προαπαιτούνται. Επιπροσθέτως δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιοι θα βάλουν τα λεφτά και ποιοι είναι οι Έλληνες συνέταιροι οι οποίοι θα διέθεταν το 40% των κεφαλαίων για την επένδυση.