Δίκη Χρυσής Αυγής.Ήρθε η εβδομάδα της κολάσεως.Τετάρτη απολογείται ο Κασιδιάρης.Τέλος του μηνός,τελευταίος,όπως είχε αποκαλύψει το edolio5 ο "Πατριώτης της Κονόμας".Διαμαρτυρήθηκε ο Λαγός που ήθελε να προηγηθεί η δική του απολογία.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΛΑΓΟΣ
Του Άρη Σπίνου

Στην τελική ευθεία περνούν οι απολογίες των  των πρώην βουλευτών  της Χρυσής Αυγής  καθώς την προσεχή Τετάρτη έρχεται η ώρα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου αναμένεται η απολογία του "Πατριώτη της Κονόμας"που όπως είχε αποκαλύψει το edolio5 πριν 2 εβδομάδες η απολογία του  θα γινόταν με αλφαβητική σειρά όπως όλων των υπολοίπων κατηγορουμένων,αλλά τελευταίος,προκειμένου να έχει ακούσει τι θα έχουν πει όλοι οι άλλοι.Και εδώ δειλός και "παρτάκιας". Σημειώνεται πως την περασμένη εβδομάδα, ο πρώην χρυσαυγίτης-Mr 25.000-  νυν ευρωβουλευτής, Ιωάννης Λαγός, επιχείρησε να απολογηθεί μετά τον "Πατριώτη της Κονόμας", με πρόφαση τις υποχρεώσεις του στο ευρωκοινοβούλιο. Το αίτημα του έπεσε στο κενό, με την έδρα μάλιστα να αντιδρά στους ισχυρισμούς του δικηγόρου του, Αλ. Αλεξιάδη για πιεσμένο πρόγραμμα του Λαγού.

Δίκη noor1 .Στο απόηχο της μετανάστευσης από την ανακρίτρια Μάντακα αρχίζει ξανά την δευτέρα 14/10.

Αποτέλεσμα εικόνας για δικη νοορ 1
Του Άρη Σπίνου
Με τελευταία την  σημαντική εξέλιξη που προέκυψε  στη διάρκεια της δικασίμου για το NOOR ONE,αρχίζει πάλι μετά από 2 εβδομάδες διακοπή η δίκη στο εφετείο για το noor1.Η πρώην πλοιοκτήτρια  Αλεξανδρή κλήθηκε μάρτυρας στο πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων και επανέλαβε όσα είχε πει στη διάρκεια της πρώτης δίκης για την βέβαιη εμπλοκή του Αιμ. Κοτσώνη στην αγορά και μεταφορά του φορτίου της ηρωίνης με το σαπιοκάραβο.Η μάρτυρας επιβεβαίωσε ότι  ήταν ο αφανής εταίρος και ότι ο ίδιος την ενημέρωσε για τον απόπλου του πλοίου από το Ντουμπάι.

24 Οκτωβρίου το εφετείο για τον Διώτη.10 χρόνια κάθειρξη έχει στην "πλάτη" του για το στικάκι της "λίστας Λαγκάρντ".Πριν λίγες μέρες η κόρη του διορίστηκε σύμβουλος του Χρυσοχοϊδη.

Ιωάννης Διώτης: Ο εισαγγελέας «σταρ» με τις περγαμηνές, που ζητά δικαίωση σε δεύτερο βαθμό
Του Άρη Σπίνου
Αρχίζει στις  24 Οκτωβρίου η δίκη του πρώην εισαγγελέα Ι. Διώτη ο οποίος κατηγορείται για τους τους χειρισμούς του, σχετικά με το περίφημο στικάκι με τους μεγαλοκαταθέτες στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας, το οποίο έγινε γνωστό ως «λίστα Λαγκάρντ».Ο κ. Διώτης κατηγορείται για απιστία στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος, καθώς σύμφωνα με το βούλευμα δεν αξιοποίησε τη λίστα, προκειμένου να αντλήσει στοιχεία και να προχωρήσει σε φορολογικούς ελέγχους.