Σκάνδαλο ELFE!!.Διοίκηση ΔΕΠΑ: "Εμείς φυλακή δεν θα πάμε για τα χρέη του Λαυρεντιάδη".Μονόδρομος η αίτηση αναγκαστικής διαχείρισης της ELFE

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΦΕ ΔΕΠΑ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗς
Του Άρη Σπίνου
Ο κύβος ερρίφθη και η διοίκηση της δημόσιας επιχείρησης φυσικού αερίου προχωρά, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες του edolio5 , στην κατάθεση αίτησης για την υπαγωγή της βιομηχανίας συμφερόντων Λαυρεντιάδη στο καθεστώς αναγκαστικής διαχείρισης.Το χρέος των 125 εκατ. ευρώ στη ΔΕΠΑ από ποσότητες φυσικού αερίου που η βιομηχανία λιπασμάτων αν και κατανάλωσε δεν πλήρωσε ή πλήρωσε με μεταχρονολογημένες επιταγές είναι τεράστιο και η εταιρία καταφεύγει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, στο έσχατο νομικό μέτρο,προκειμένου η νέα διοίκηση να μην βρεθεί αντιμέτωπη με κακουργήματα όπως η προηγούμενη.

Πασίγνωστο όνομα μεταξύ των 4 εφοπλιστών που συνελήφθησαν μαζί με τον λιμενάρχη Θεσσαλονίκης. - Ξεκινούν οι απολογίες τους- Επεκτείνεται η έρευνα και στον Πειραιά


Αποτέλεσμα εικόνας για συλληψη εφοπλιστων θεσσαλονικη
Του Άρη Σπίνου

Ένα όνομα που σύμφωνα με πληροφορίες του  edolio5  συγκαταλέγεται στη βαριά βιομηχανία και στην παγκόσμια ελίτ του εφοπλιστικού κόσμου συνελήφθη
από τους αδιάφθορους της ΕΛΑΣ, η αποκάλυψη του οποίου συν τω χρόνω, αναμένεται να προκαλέσει σεισμικού επιπέδου πάταγο.
Οι 4 εφοπλιστές που συνελήφθησαν στη διάρκεια της κολοσσιαίας επιχείρησης της αστυνομίας θα απολογηθούν  προκειμένου να εξηγήσουν πως σε συνεργασία με στελέχη του λιμενικού κατάφεραν να εκτοπίσουν υγιείς επιχειρήσεις και να επιβάλλουν ως μονοπωλιακό τραστ τις ρυμουλκήσεις πλοίων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Μόνο μπουνιές δεν έπαιξαν!!!Για αλαζονεία κατηγορούν τον δήμαρχο Αργυρούπολης Κωσταντάτο,οι τοπάρχες Αλίμου και Γλυφάδας.Εκδήλωση "Αγιοποίησις" των επενδυτών-καζιναρχών!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Κωσταντατος Ελληνικο
Του Άρη Σπίνου

Σε πολεμικό κλίμα διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα, η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού πόλου Ελληνικού-Αγ. Κοσμά. Όπως ανέφερε, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, που είναι μέλος του ΔΣ, τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, θα λάβουν σημαντικές αποφάσεις για το μεγάλο αυτό ζήτημα και θα ενημερώσουν τα δημοτικά συμβούλια των δυο πόλεων. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Κονδύλης, στην πρώτη συνεδρίαση ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης είχε πει χαρακτηριστικά: «Ο δήμος Αλίμου είναι ένα τίποτα»!!!

Ποινικές διώξεις σε 17 άτομα για κακοδιαχείριση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων του Υπ. Πολιτισμού

Ποινικές διώξεις σε 17 άτομα για κακοδιαχείριση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων του Υπ. ΠολιτισμούΔιασπάθιση δημόσιου χρήματος, κακοδιαχείριση και δάνεια «μαϊμού» καταλογίζει η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς σε 17 άτομα, τα οποία είχαν διατελέσει μέλη του Δ.Σ του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού τη χρονική περίοδο 2012-2014.  Ήδη η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος τους για πέντε κακουργήματα.