Την ενοχή όλων των κατηγορουμένων στη δίκη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου, ζήτησε η εισαγγελέας Έδρας

Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕΤην ενοχή όλων των κατηγορουμένων, σε βαθμό κακουργήματος, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου, πρότεινε, σήμερα, κατά τη δίωρη αγόρευσή της, η εισαγγελέας της Έδρας, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου.

Δίκη Χρυσής Αυγής.Τον Οκτώβριο απολογείται ο "πατριώτης της κονόμας"και η παρέα του!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μιχαλολιακος ΝΑΖΙΟ Οκτώβριος του 2019 θα είναι τελικά ο μήνας των απολογιών του "πατριώτη της κονόμας"και της παρέας του Το δικαστήριο έχει ολοκληρώσει με τις απολογίες των κατηγορουμένων για τις τρεις συνεκδικαζόμενες υποθέσεις (ανθρωποκτονία Παύλου Φύσσα, απόπειρα ανθρωποκτονίας Αμπουζίντ Εμπάρακ, απόπειρες ανθρωποκτονιών κομμουνιστών συνδικαλιστών) και πλέον ακούει τις απολογίες των κατηγορούμενων για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση (επιθέσεις σε “Συνεργείο” και “Αντίπνοια”, σε μετανάστες στη Βαϊνιά Ιεράπετρας και τον Άγιο Παντελεήμονα, δολοφονία Σαχζάτ Λουκμάν, Παλιό Φάληρο, κλπ).

"Βόμβα" από Ράικου στην καταθεσή της. Ο ρόλος της Τουλουπάκη,της Δημοσιογράφου Παπαδάκου και του Ρασπούτιν που αυτοαποκαλούσε τον εαυτό του ο Παπαγγελόπουλος.

«Η Τουλουπάκη  ανέλαβε την ηθική μου εξόντωση»
Του Άρη Σπίνου

Στη Βουλή έφτασε ο φάκελος με τις καταθέσεις της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της διαφθοράς Ελένης Ράικου και του Διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα  για την υπόθεση Νοβάρτις.Βέβαια οι διαρροές άρχισαν από τη στιγμή που τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στο Κοινοβούλιο. Η Ελένη Ράικου φαίνεται να εμπλέκει με την κατάθεσή της και τη γνωστή δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου λέγόντας πως την επισκέφθηκε δύο φορές στο γραφείο της και της έλεγε γιατί δεν προχωρά σε διώξεις πολιτικών προσώπων.