Μόνο στο edolio5!!16 Σεπτεμβρίου συνεχίζονται οι εξαφανισμένες από τα Μ.Μ.Ε. δίκες για τα δεκάδες εκατομμύρια δάνεια "αέρας"του Τ.Τ. επί Φιλιππίδη και για την πολύκροτη υπόθεση του Νoor1 που "έστησαν" επίορκοι λιμενικοί-δημοσιογράφοι-ναρκέμποροι και επιχειρηματίες.Οι "Κολομβιανές μεθοδεύσεις"και οι εξαιρέσεις δικαστών


Αποτέλεσμα εικόνας για Μαφια
Του Άρη Σπίνου

Ούτε μονόστηλο σε εφημερίδες δεν γίνετε πλέον αναφορά για τις 2 πολύκροτες δίκες που είναι σε εξέλιξη.Για ρεπορτάζ στην τηλεόραση ούτε κουβέντα.Ας θυμηθούμε  τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα στις δικαστικές αίθουσες,αφού 16 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένες εκ νέου η διεξαγωγή των.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!!Αρχίζει την Δευτέρα ξανά η δίκη της Χρυσής Αυγής.20 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι απολογίες των πρώην βουλευτών και του "Πατριώτη της Κονόμας"

Του Άρη Σπίνου
Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου ξεκινούν, μετά το διάλειμμα των καλοκαιρινών διακοπών, οι συνεδριάσεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής.Η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη έχει καλέσει για τις 9 Σεπτεμβρίου τους 5 κατηγορούμενους για τη δολοφονική επίθεση στον Αιγύπτιο αλιεργάτη Αμπουζίντ Εμπάρακ (Δημήτριος Αγριογιάννης, Μάρκος Ευγενικός, Θωμάς Μαρίας, Αναστάσιος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος).