Το "καθεστώς" Καμίνη... έχει πρόσβαση στον Μπακογιάννη;Το χρονικό ενός σκανδάλου...στο μέλλον.Η Εταιρεία που ξέρει(από που άραγε;)ότι θα εκμεταλλευτεί τα Χριστούγεννα την τεχνόπολη στο Γκάζι!


Αποτέλεσμα εικόνας για Καμινης Μπακογιαννης
Του Άρη Σπίνου

Κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις της τεχνόπολης στο γκάζι,που ανήκουν διαχειριστικά και ιδιοκτησιακά στον δήμο Αθηναίων,τοποθετείται την περίοδο του Δεκεμβρίου Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος όπου μαζεύονται από όλη την Αττική των 5.000.000 εκ.πολιτών.δεκάδες χιλιάδες παιδιά,πληρώνοντας εισιτήριο για να απολαύσουν τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.Ο Τζίρος,όπου πραγματοποιεί ο ιδιώτης που αναλαμβάνει την διοργάνωση αυτή ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ.

«Δεν δολοφόνησα τον Μακρή»! Τι λέει ο 31χρονος Βούλγαρος που κρατείται ως εκτελεστής του επιχειρηματία.

«Δεν γνώριζα καν τον Μακρή»! Τι λέει ο 31χρονος Βούλγαρος που κρατείται για τη δολοφονία  του επιχειρηματία.Λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη του αδελφού του  που κατηγορείται ως συνεργός του, ο  31χρονος Βούλγαρος που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του  Γιάννη Μακρή, μιλώντας στην Realnews  αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα. «Δεν γνώριζα καν τον Μακρή και δεν είχα κανένα κίνητρο να τον δολοφονήσω όπως κατηγορούμαι. Ούτε εγώ ούτε ο αδελφός μου.»Ο τελευταίος συνελήφθη από τις Βουλγαρικές Αρχές πριν λίγες ημέρες καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε  διεθνές ένταλμα σύλληψης και πλέον αναμένεται  η έκδοσή του στην Ελλάδα.