Μια αποκάλυψη από τα "Παραπολιτικά". Δείπνο Καραμανλή - Μελισσανίδη στην ταβέρνα «Ο Γιώργος» στη Ραφήνα


Αποτέλεσμα εικόνας για Μελισανιδης ÎšÎ±ÏÎ±Î¼Î±Î½Î»Î·Ï‚Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό και τον ιδιοκτήτη της Aegean Marine Petroleum, μιας εταιρείας που εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο των ελεγκτικών αρχών στις ΗΠΑ, αφού εμπλέκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα, που σχετίζονται και με το αμερκανικό χρηματιστήριο. 

Λίγες ώρες πριν παραδώσει η Δούρου "τρέχει"την αγορά με 20 εκατ.ευρώ κτηρίου από τον Συγγελίδη.Περίεργη η σιωπή του Πατούλη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΔΟΥΡΟΥ
Του Άρη Σπίνου
Το θέμα της  αγοράς του κτηρίου βρίσκετε σήμερα στα χέρια της οικονομικής  εισαγγελίας Αθηνών ύστερα από μηνυτήρια αναφορά του edolio5. Στα μουλωχτά, εν μέσω θέρους και 40 μέρες πριν λήξει η θητεία της, η Διοίκηση Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ) ολοκληρώνει την αγορά του κτιρίου στο Περιστέρι, που 3 χρόνια μεθόδευε, φέρνοντας στην Οικονομική Επιτροπή την Παρασκευή 19 Ιούλη το θέμα.

Βόμβα!!"Ξεθάβουν" απ'το υπόγειο του Μαξίμου ευρωπαικό ένταλμα σύλληψης για πασίγνωστο καναλάρχη


Σχετική εικόνα
Του Άρη Σπίνου

Η πηγή της πληροφορίας μας προς το edolio5  πιο έγκυρη δεν γίνεται.Ο Νέος υπουργός προστασίας του πολίτη,Μιχάλης Χρυσοχοίδης ενημερώθηκε σήμερα το πρωί ότι υπάρχει ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος Έλληνα καναλάρχη για απάτη σε βάρος Γάλλων,αλλά βρισκόταν θαμμένο στα συρτάρια με άνωθεν εντολή,του Άγιου Αλέκου!!

Εξαρθρώθηκε η μαφία της Σαλαμίνας με τους νονούς της Νύχτας

Εξαρθρώθηκε η μαφία της ΣαλαμίναςΟι «σκληροί» της Σαλαμίνας είχαν αρχίσει να «μεγαλώνουν» και να τρομοκρατούν ιδιοκτήτες καταστημάτων, καφετεριών μέχρι και… περιπτέρων. Φαίνεται όμως ότι δεν τους έφταναν τα λεφτά της «προστασίας» και ήθελαν να χρησιμοποιούν το φεριμπότ της γραμμής δωρεάν. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής είναι συνηθισμένοι να καταγράφουν «μηνιάτικα» ομάδων εκβιαστών, αλλά… τζάμπα μετακινήσεις από Σαλαμίνα - Πέραμα δεν ακούνε συχνά!