Επί προσωπικού .Μία οφειλόμενη απάντηση στην "Εφημερίδα των Συντακτών"




Του Άρη Σπίνου

 Την Τετάρτη με πρωτοσέλιδο τίτλο η εφημερίδα προσπαθώντας να αναλύσει,το τι συμβαίνει στην Χ.Α και προφανώς αντλώντας το σύνολο των στοιχείων του ρεπορτάζ της από το edolio5 έκανε μερικούς βολικούς για αυτήν ιδεολογικούς ακροβατισμούς.Ας συστηθούμε λοιπόν!!!Γράφει ο Δημήτρης Ψαράς στο ρεπορτάζ:"Μπορεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος να εξαγγέλλει την επιστροφή της Χρυσής Αυγής στους δρόμους και στις πλατείες, όμως οι απειλές του δεν φοβίζουν πλέον κανέναν καθώς η ναζιστική οργάνωση έχει διαλυθεί  Ο Αρχηγός φρόντισε να «βολέψει» τον Ι. Λαγό στο Ευρωκοινοβούλιο για να τον προστατέψει, όμως η τύχη τα έφερε έτσι που ο ίδιος έμεινε απροστάτευτος!Η ανακούφιση που προκάλεσε η κυριακάτικη κατάρρευση της Χρυσής Αυγής διατρέχει όλο το πολιτικό φάσμα. Η εκδίωξη της ναζιστικής οργάνωσης από τη Βουλή υπήρξε όντως μια «εθνική» επιτυχία.

Αντώνης Μυλωνάκης.Ένας αληθινός πατριώτης στο Ελληνικό κοινοβούλιο

milonakisΗ εκλογή του αγωνιστή δημοσιογράφου πρώην πιλότου της πολεμικής αεροπορίας χαροποίησε κάθε αληθινό πατριώτη.Δείτε τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο fb ο πρώην πιλότος και νυν βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης"Η φωνή σας ακούστηκε δυνατά και καθαρά δίνοντας την ελπίδα ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Δίνοντας φωνή στην Ανατολική Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα!Ένα ευχαριστώ είναι λίγο και τα πάνω από 4.000 ευχαριστώ που πρέπει να δώσω σε κάθε έναν από εσάς που με τίμησε με την ψήφο του φαντάζουν λίγα κι αυτά!

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ.Βαράει το κεφάλι του στο τοίχο

kouik-ektos-anel708
Του Άρη Σπίνου
Δύσκολες ώρες για τον Τέρενς Κουίκ.Το όνειρο της χλιδής τελείωσε
Τρόπους να ξεπληρώσει το υπέρογκο δάνειο του ψάχνει να βρει ο Τέρενς Κουίκ, τον οποίοι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες με την επιλογή τους, τον πέταξαν με τις κλωτσιές από την Βουλή.Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ βαρύνεται με οφειλή προς το Δημόσιο ύψους 273.658 ευρώ. Το χρέος το έχει ρυθμίσει με μηνιαίες δόσεις των 2980,77 ευρώ.

Ένας-ένας κουνάει το μαντίλι!!"Μούτζωσε"τον Μιχαλολιάκο και ο πρώην αστυνομικός του Μπαρμπαρούση επιβεβαιώνοντας πλήρως τα ρεπορτάζ του edolio5

Δημήτρης Μακρής: "Αποχωρώ από την Χρυσή Αυγή"
Του Άρη Σπίνου
Αναδημοσιεύουμε δήλωση του υποψήφιου βουλευτή και δημοτικού συμβούλου της Χρυσής Αυγής, πρώην αστυνομικού του Μπαρμπαρούση, Δημήτρη Μακρή. Ο Μακρής είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο όταν συμμετείχε μαζί με τον Μπαρμπαρούση στους ελέγχους της Χρυσής Αυγής στις λαϊκές τον Σεπτέμβριο του 2012. Στην έρευνα που έγινε μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο στις 24/9/2013 (μετά τη δολοφονία Φύσσα), οι αστυνομικοί βρήκαν αστυνομικό εξοπλισμό που ανήκε στον Μακρή. Ο Μακρής συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε 13 μήνες φυλάκιση για παράνομη οπλοκατοχή. Μετά την καταδίκη, δήλωσε “πολιτικά διωκόμενος”.Τώρα αποχωρεί και αυτός  από τη Χ.Α αναφερόμενος σε “οικογενειακή εταιρία περιορισμένης ευθύνης”, “μια ολιγάριθμη, κλειστή παρεούλα συγγενών και φίλων, που κατόρθωσε για καιρό να κρατήσει κρυφή τη λειτουργία της αποκλειστικά και μόνο με όρους συμφέροντος”,επιβεβαιώνοντας πλήρως  τα αν επάλληλα  ρεπορτάζ του edolio5

Εμ. Σοροπίδης: Δεν σκότωσα εγώ τη Δώρα Ζέμπερη!

Εμ. Σοροπίδης: Δεν σκότωσα εγώ τη Δώρα Ζέμπερη!Επιμένει στην εκδοχή του πως δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ο κατηγορούμενος, Εμ. Σοροπίδης, ο οποίος μίλησε στο newsbreak.gr μέσα από τις φυλακές όπου κρατείται.«Δεν τη σκότωσα. Έχω δώσει στοιχεία στον κ. Ανακριτή με πολυσέλιδο υπόμνημα, Ώστε να βρεθεί ποιος έδωσε εντολή ποιος κρύβεται από την δολοφονία αυτή που χρεώθηκε σε εμένα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι», μας είπε.