Ήταν να τον λυπάσαι τον "Πατριώτη της Κονόμας"Διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή πριν ξημερώσει.!!Κανένας βουλευτής δεν δέχτηκε να είναι δίπλα του , παρά μόνο οι υπάλληλοι του κόμματος και ο Παππάς που περιμένει να διορίσει τις κόρες του στην ευρωβουλή και η Ουρανία που θέλει να αναλάβει την διαδοχή του κόμματος!!


Του Άρη Σπίνου

Η κονόμα έχει και το τέλος της.Το edolio5 κατέδειξε εδώ και 30 ημέρες με 
αποκαλυπτικά ρεπορτάζ το πραγματικό πρόσωπο της κλειστής ομάδας της Χ.Α που ως μοναδικό σκοπό είχε, σε βάρος χιλιάδων αγνών πατριωτών ψηφοφόρων,να απολαμβάνει την χλιδή,τα οικονομικά οφέλη και κάθε είδους προνομίου που πήγαζαν από το βουλευτικό αξίωμα και την κοινοβουλευτική εκπροσώπησή της.Η διάλυσή της πλέον σε όλα τα επίπεδα είναι θέμα ημερών. Ο Μιχαλολιάκος ζήτησε από τους πρωτοκλασάτους βουλευτές να βγουν δίπλα του χθες το βράδυ,για την περιβόητη δήλωση,προκειμένου να δείξει την δήθεν ενότητα του κόμματος,προσπαθόντας να αντιτάξει απέναντι στα ρεπορτάζ του edolio5, μια άλλη πραγματικότητα .

«Σάρωσε» ο ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές με ποσοστά ρεκόρ – Μόνο σε 3 φυλακές μπροστά η ΝΔ

«Σάρωσε» ο ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές με ποσοστά ρεκόρ – Μόνο σε 3 φυλακές μπροστά η ΝΔΠοσοστά μαμούθ που αγγίζουν ακόμα και το 93,75% στις Αγροτικές φυλακές Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας Βόλου (στις αγροτικές φυλακές κρατείται και ο Δημ. Κουφοντίνας) πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές της χώρας. Από το σύνολο των φυλακών, το κόμμα (πλέον) της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παίρνει όχι απλώς αυτοδυναμία αλλά ποσοστά τα  οποία ξεκινούν από 47% (στην Κω) και φτάνουν το 85% (σε τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού ) και το 94%. Σαρωτικό είναι το ποσοστό και στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα με 84%.