Πλήρης δικαίωση του edolio5 για την επάρατη οικογενειοκρατία από τον Λ. Φουντούλη για Χρυσή Αυγή: «Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι, είναι ένα παρεάκι που εκμεταλλεύτηκε τη δολοφονία του γιου μου»


Του Άρη Σπίνου

«Φτιάχνουν τα ψηφοδέλτια για να βγουν οι δικοί τους. Ο κόσμος τούς πήρε χαμπάρι, ότι είναι ένα παρεάκι που βασίζεται στην οικογενειοκρατία και γι’ αυτό φεύγει από τη Χρυσή Αυγή». Μύδρους εναντίον της ηγετικής ομάδας της οργάνωσης εξαπολύει ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης. Μιλώντας στη Realnews, ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη, που, μαζί με τον Κώστα Καπελώνη, δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2013 έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο δίνει την εξήγησή του για τον… συνωστισμό που επικρατεί στην πόρτα εξόδου της οργάνωσης.

Αναβλήθηκε η υπόθεση του αντιεισαγγελέα Α.Π Αγγελή γιά τις 16 Ιουλίου


Αποτέλεσμα εικόνας για Αγγελης
Του Άρη Σπίνου

Στις 16 Ιουλίου θα συζητηθεί στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, η αίτηση του αντιεισαγγελέα ΑΠ Γιάννη Αγγελή, με την οποία είχε ζητήσει  εξαίρεση ή αποχή του αντιεισαγγελέα ΑΠ Δημήτρη Δασούλα,από την εξέταση των αλληλοκαταγγελιών του με την εισαγγελέα Διαφθοράς ΕλένηΤουλουπάκη, για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.
Στην αίτηση του ο κ. Αγγελής διατύπωνε υπόνοιες μεροληψίας εναντίον του συναδέλφου του Δημήτρη Δασούλα, μετά από τις αποκαλύψεις ότι, συγγενικό του πρόσωπο είχε διοριστεί από υπουργό σε υπηρεσία συναφή με το υπουργείο του.