Πλήρης δικαιώσει του edolio5!!Το έγκυρο lykavitos.gr αναρωτιέται:Τι τρέχει στην «Χρυσή Αυγή» ; Γιατί ο Μιχαλολιάκος ισχυρίζεται πως δεν τολμά κανείς να τον αμφισβητήσει;

Πηγή:Lykavitos.gr
Νέο λάδι στην φωτιά που καίει στο εσωτερικό της "Χρυσής Αυγής" έριξε με προσωπική του δήλωση ο αρχηγός της Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος επί της ουσίας ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ το δικαίωμα να του ΑΣΚΗΘΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ και να αναζητηθούν ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ που τον αφορούν προσωπικά, μετά το εκλογικό στραπάτσο των Ευρωεκλογών.

Ποίοι εκλέγονται στην Α'Αθήνας από την Ν.Δ."Εξαφανισμένος" ο Μπογδάνος


Αποτέλεσμα εικόνας για μπογδάνος δημοσιογράφοςΝα ξεπερνάει τον Νικήτα Κακλαμάνη και να πλησιάζει την Όλγα Κεφαλογιάννηεμφανίζει τελευταία δημοσκόπηση τον Βασίλη Κικίλια, μια δημοσκόπηση που έχει συμπεριλάβει όλους τους υποψηφίους βουλευτές της Α’ Αθήνας.

«Καταποντίζεται» ο Πέτρος Τατσόπουλος στον βόρειο Τομέα.Έρχεται...τελευταίος

Δε φαίνεται να είχε την αποδοχή που περίμεναν από την Πειραιώς η ένταξη του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου, στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς καταγράφει χαμηλές «πτήσεις» στις μετρήσεις που γίνονται.

Αθώοι οι συλληφθέντες που κρέμασαν αφίσες κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μακεδονία...


Αθωώθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης οι δυο άντρες που είχαν συλληφθεί στην Κοζάνη για την αφισοκόλληση με τις φωτογραφίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις πληροφορίες , αλλά και ανάρτηση στο διαδίκτυο του Γεώργιου Τάτσιου πρώην προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ). Οι δυο πολίτες συνελήφθησαν στην οδό Δημοκρατίας στην Κοζάνη την Τρίτη 15 Ιανουαρίου την ώρα που κολλούσαν αφίσες με περιεχόμενο φωτογραφίες των 4 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών και οι οποίες ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;».

Κατάσκοπος της Τουρκίας δικάζεται στην Ρόδο στις 8 Οκτωβρίου



Του Άρη Σπίνου

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου, θα αναβιώσει την 7η Οκτωβρίου 2019, υπόθεση με κατηγορούμενο για κατασκοπεία έναν 66χρονο Γερμανό, που κατελήφθη να φωτογραφίζει στρατιωτικό φυλάκιο στην Αντιμάχεια και καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε ποινή κάθειρξης 14 ετών. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί καταγεγραμμένες συντεταγμένες, που αντιστοιχούσαν σε θέσεις στρατοπέδων, δημοσίων υπηρεσιών και κτηρίων και φωτογραφικό υλικό από στρατόπεδα, φυλάκια και υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Ομολόγησε μάλιστα ότι είχε ενταχθεί σε δίκτυο κατασκόπων της Τουρκίας, στο οποίο έχουν στρατολογηθεί συνταξιούχοι αλλοδαποί, που διαμένουν στη χώρα μας!

Οργή Μητσοτάκη για τη επίθεση στη Μαρέβα από τη εφημερίδα «Δημοκρατία».«Χυδαία επίθεση μίας εφημερίδας η οποία βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία»

Την οργισμένη αντίδραση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, προκάλεσε ακόμη μία άθλια επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος της οικογένειας του η εφημερίδα «Δημοκρατία»παρουσιάζοντας τη σύζυγό του Μαρέβα ως «απεσταλμένη της ΝΔ» στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, στη Νέα Υόρκη.Πρόκειται για μια «χυδαία επίθεση μίας εφημερίδας η οποία βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ για την εφημερίδα «Δημοκρατία», επισημαίνοντας παράλληλα πως η παρουσία της συζύγου του στην ενθρόνηση του νέου Αρχιεπισκόπου ήρθε μετά από προσωπική πρόκληση του κ. Ελπιδοφόρου με τον οποίο η Μαρέβα Μητσοτάκη συνδέεται με φιλία ετών.
Πηγή:Lykavitos.gr

Με δικαστικό επιμελητή έδωσε στην εισαγγελέα του Α.Π την αίτηση του ο Άγγελης,αφού η γραμματέας αρνιόταν να την παραλάβει!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Αγγελη Εισαγγελεας
Του Άρη Σπίνου

Ψιθυρίζεται στους διαδρόμους του ΑΠ ότι... επιστρατεύτηκε δικαστικός επιμελητής, προκειμένου να επιδοθεί στην Εισαγγελία ΑΠ, η αίτηση του αντιεισαγγελέα ΑΠ Γιάννη Αγγελή, την οποία είχε αρνηθεί νωρίτερα να παραλάβει η ανώτατη εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου.
Στην αίτηση του ο κ. Αγγελής ζητούσε να πληροφορηθεί, εάν όπως ανέφεραν ΜΜΕ, έγινε πρόταση από αντεισαγγελέα ΑΠ, να απορριφτεί η αίτηση εξαίρεσης, που είχε υποβάλλει στον αντιεισαγγελέα ΑΠ Δημήτρη Δασούλα, καθώς επίσης και πότε θα εκδικαστεί η εξαίρεση στο συμβούλιο ΑΠ;

Χειροπέδες σε γνωστό Έλληνα ραπερ-Youtuber για διακίνηση ναρκωτικών

sullipsi_7
Του Άρη Σπίνου

Ένας 35χρονος Έλληνας. που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράβαση των Νόμων περί όπλων και περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Το ιδιαίτερο στην περίπτωσή του είναι ότι πρόκειται για γνωστό Youtuber, τον οποίο οι διωκτικές αρχές είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τον τελευταίο μήνα. Σύμφωνα με το edolio5   ο 35χρονος, τον οποίο όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί επισκέπτονταν 14χρονα και 15χρονα παιδιά, συνελήφθη στην οδό Θησέως σε χώρο που είχε μετατρέψει σε στούντιο.

Στη φυλακή ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος ρευματοκλοπής.3 αστυνομικοί και 1 πυροσβέστης της ΕΜΑΚ στο κύκλωμα

Στη φυλακή ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος ρευματοκλοπής
Του Άρη Σπίνου
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος ρευμετοκλοπής.Οι υπόλοιποι 8 κατηγορούμενοι στους οποίους αποδίδονται κατά περίπτωση τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, της απάτης και της  πλαστογραφίας αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.3 αστυνομικοί και 1 πυροσβέστης της ΕΜΑΚ στο κύκλωμαΟι περισσότεροι εξ αυτών δεν αρνήθηκαν τις πράξεις τους ισχυριζόμενοι ότι ό,τι έκαναν ήταν λόγω οικονομικής ένδειας.

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Συντροφικά μαχαιρώματα» μεταξύ κατηγορουμένων

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Συντροφικά μαχαιρώματα» μεταξύ κατηγορουμένωνΣτρέφοντας τα πυρά τους, ο ένας στον άλλον, οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα επιχειρούν να υποβαθμίσουν τον ρόλο τους σε όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου του 2013. Ο Γιώργος Δήμου και ο Ιωάννης - Βασίλειος Κομιανός αλληλοκατηγορούμενοι, απολογήθηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.Μετά την αποκαλυπτική απολογία του Γιώργου Δήμου ο οποίος «έδωσε» τους συγκατηγορούμενους του, ο Ιωάννης -Βασίλειος Κομιανος του «επέστρεψε» τα βέλη που δέχτηκε, τοποθετώντας τον στο τάγμα εφόδου που «χτύπησε» τον Παύλο Φύσσα.

Aυστηροποιείται ο Κ.Ο.Κ Στη φυλακή για τροχαίες παραβάσεις

Στη φυλακή για τροχαίες παραβάσεις Η κόπωση και η υπερβολική ταχύτητα αποτελούν τις συνηθέστερες αιτίες πρόκλησης ατυχημάτων κυρίως από οδηγούς φορτηγών, λεωφορείων και εταιρικών αυτοκινήτων. Τα τροχαία συμβάντα αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια, την πρώτη αιτία θανάτων όσον αφορά τα εργατικά ατυχήματα στις βιομηχανικές χώρες.Ο νέος νόμος φιλοδοξεί να δημιουργήσει στους οδηγούς μια νέα συμπεριφορά στην οδήγηση, αφού οι συνέπειες είναι σοβαρές.