Μια δικογραφία φωτιά!!Πασίγνωστος λεπτοκαμομμένος παρουσιαστής με εμφανή "ιδιαιτερότητα" έστειλε στο Εδώλιο τους ληστές που ισχυρίστηκε ότι τον βίασαν!


Σχετική εικόνα
Του Άρη Σπίνου

Της τρελής το κάγκελο έγινε πριν λίγες μέρες σε δικαστική αίθουσα όπου ήταν κατηγορούμενοι νεαροί,διαμένοντες στην κάτω Κηφισιά,τους οποίους είχε μηνύσει γνωστός παρουσιαστής,επειδή όπως ισχυρίζονταν μπήκαν στο σπίτι του,τον έδεσαν,των λήστεψαν και τον βίασαν.Η ακροαματική διαδικασία βέβαια είναι τελείως διαφορετική  από μία απλή μύνηση. Εκεί απεδείχθη ότι όλα ήταν ψέματα και η μόνη αιτία της μηνύσεως ήταν ότι τα τεκνά εκ της Κηφησιάς δεν του...έκατσαν!!!

Νικήτας Αρετάκης.Ο Ευεργέτης της Ζακύνθου που έγινε δημαρχός της-Οι ληστείες με λεία 750.000 ευρώ σε βάρος του-Η κάθειρξη 20 ετών του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ που οργάνωσε το colpo grosso.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρετακης Δημαρχος Ζακυνθου
Του Άρη Σπίνου
Νέος δήμαρχου Ζακύνθου, εξελέγη με ποσοστό 67,70% και 10.357 ψήφους (στο 82% ενσωμάτωσης), ο αρχηγός του συνδυασμού «Με Αρετή και Τόλμη για τη Ζάκυνθο» Νικήτας Αρετάκης.Ο κ. Αρετάκης, που έχει χαρακτηριστεί ως «ευεργέτης» του νησιού λόγο των δωρεών που έχει πραγματοποιήσει με μεγαλύτερη από αυτές, ένα υπερσύγχρονο σχολικό συγκρότημα θα διαδεχτεί την 1η Σεπτεμβρίου τον Παύλο Κολοκοτσά.

Πρόεδρος ερασιτεχνικής ομάδας αυτοκτόνησε με καραμπίνα μέσα στο γήπεδο!

Τέλος στη ζωή του, όπως όλα δείχνουν, έβαλε με μία καραμπίνα πρώην πρόεδρος της ομάδας της Νέας Αρτάκης. Η είδηση για το τραγικό τέλος του 58χρονου πρώην αθλητικού παράγοντα έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία, όχι μόνο του Βατώντα και της Νέας Αρτάκης, αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια, καθώς ήταν πολύ αγαπητό πρόσωπο.

Ξένη Δημητρίου:Αυστηρή έγραφη διαταγή σε όλους τους εισαγγελείς της χώρας για «στοκ» αχρέωτων δικογραφιών και μηνύσεων

H Ξένη Δημητρίου καταγγέλλει «ανοίκεια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων» σε βάρος της (ολόκληρη η ανακοίνωση)Καμπανάκι κινδύνου χτυπάει και πάλι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, με αφορμή το μείζων θέμα των αχρέωτων δικογραφιών και μηνύσεων στα δικαστήρια.Με νέα εγκύκλιο της ζητεί από τους Εισαγγελείς Πρωτοδικών και Εφετών να μην «στοκάρονται» δικογραφίες και μηνύσεις, κυρίως πριν τις διακοπές του καλοκαιριού.Κι αυτό γιατί στην επάνοδο του Σεπτεμβρίου ο φόρτος είναι τεράστιος με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές δικογραφίες «ακίνητες».

«Ανέκδοτο"και παρωδία οι προστατευόμενοι μάρτυρες στην Ελλάδα!!!Είμαστε μια χώρα-μπανανία!

Προστατευόμενος μάρτυρας: Από τον… Προμηθέα (του Ησίοδου) στη Novartis
Του Άρη Σπίνου
Σε κακόγουστο ανέκδοτο εξελίσσεται η περίπτωση των προστατευόμενων μαρτύρων στη χώρα μας. Σε τρεις  «βαριές» υποθέσεις  που  τέθηκαν άτομα υπό αυτό το καθεστώς   και στις τρεις «κάηκαν» με ευθύνη της Πολιτείας  που δεν φρόντισε να προστατεύσει την ανωνυμία τους.Η αρχή έγινε στη δίκη της 17Ν όταν οι δύο τότε προστατευόμενοι μάρτυρες δήλωσαν «παρόν» στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.