Τα χρέη της βίλας στο Πόρτο Ράφτη έφεραν στο φως αγιάτρευτες πληγές! Μάρθα Κουτουμάνου – Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Πόλεμος εξωδίκων για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη

1
Του Άρη Σπίνου

Τα χρέη της βίλας στο Πόρτο Ράφτη έφεραν στο φως αγιάτρευτες πληγές που μπορεί η Ζωή να τις έκρυβε με την αγάπη της, δεν επουλώθηκαν όμως ποτέ.Όταν η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή δεν άφησε πίσω της διαθήκη. Μοναδικοί κληρονόμοι είναι οι κόρες της Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, καθώς και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Ο τελευταίος καταθέτει δήλωση αποποίησης κληρονομιάς και η Μάρθα με τη Μαρία Ελένη είναι οι μόνες εξ αδιαθέτου κληρονόμοι της μεγάλης ηθοποιού. Οι αδελφές κάνουν αποδοχή με το ευεργέτημα της απογραφής, βρίσκουν χρέη, αποφασίζουν να εκποιήσουν το μέρος της περιουσίας που είναι απαραίτητο για την κάλυψη των χρεών και κάπως έτσι συμφωνούν στην πώληση της βίλας στο Πόρτο Ράφτη.

Διαφωνία κορυφής στο Πεντάγωνο

Διαφωνία κορυφής στο ΠεντάγωνοΚεραυνός εν αιθρία στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης ήταν η παραίτηση το μεσημέρι της Δευτέρας του επικεφαλής της Γενικής Διευθύνσεως Πολιτικής Εθνικής Αμύνης και Δημοσίων Σχέσεων (ΓΔΠΕΑΔΣ) του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, Αντιστρατήγου ε.α. Νίκου Ζαχαριάδη.Ο Νίκος Ζαχαριάδης ήταν ο επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας, η οποία προ 10ημέρου περίπου υποδέχτηκε στην Αθήνα την αντίστοιχη τουρκική με την οποία διερεύνησαν τη δυνατότητα ή μη νέων Μέτρων Οικοδομήσεως Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) για τη μείωση της εντάσεως στο Αιγαίο.