ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! Ποιος αρχηγός μεγάλου πολιτικού κόμματος διατηρεί πολυτελές ξενοδοχείο στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας;;; Έσκασε είδηση «ΒΟΜΒΑ»

1Έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση που έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Ποιος αρχηγός μεγάλου πολιτικού κόμματος διατηρεί πολυτελές ξενοδοχείο στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας;;;Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κλάψουν μανούλες με τις αποκαλύψεις..!!!ΠΡΟΣΕΧΩΣ το αποκλειστικό και εκτενές ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ!ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!

Νεκρός στον Κορυδαλλό ο δολοφόνος της 53χρονης Μαρίνας

kori02
Του Άρη Σπίνου
Θα μπορούσε να ήταν σενάριο αστυνομικού θρίλερ, ωστόσο αποτελεί πραγματικότητα. Πριν από περίπου έναν χρόνο ένα έγκλημα στα Δειλινά Ηρακλείου Κρήτης είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν ένας άνδρας έσφαξε με δεκάδες μαχαιριές την πρώην νύφη του.Ο 61χρονος  δράστης ήταν κρατούμενος των Φυλακών Κορυδαλλού και σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρός στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων. Πιθανότατα πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε απαγχονισμένος.Ο άνδρας είχε ήδη πάρει εξιτήριο από το Ψυχιατρείο των φυλακών, αλλά η μεταγωγή του δεν είχε γίνει λόγω των Ευρωεκλογών και των εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση.Η δίκηΗ δίκη του  60χρονου -τότε- δράστη της στυγερής δολοφονίας είχε προσδιοριστεί για τις 2 Ιουλίου από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Άρειος Πάγος: Αρνήθηκε αναψηλάφηση δίκης ισοβίτη για το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα πριν 17 χρόνια

Άρειος Πάγος: Αρνήθηκε αναψηλάφηση δίκης ισοβίτη για το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα πριν 17 χρόνια
Του Άρη Σπίνου
Ένα φρικιαστικό έγκλημα που έγινε πριν από 17 χρόνια αναβίωσε στον Άρειο Πάγο. Οι αρεοπαγίτες απέρριψαν το αίτημα αναψηλάφησης  της δίκης του Γεωργιανού που αποκεφάλισε και έκοψε με τσεκούρι την 25χρονη ερωτική σύντροφό του και   πέταξε το κεφάλι και τα χέρια στον Αλιάκμονα και το σώμα σε χωματερήΟι αρεοπαγίτες άκουσαν και πάλι τις φρικιαστικές λεπτομέρειες ενός εγκλήματος που συγκλόνισε τη χώρα, όταν σύμφωνα με την κατηγορία ο καταδικασμένος ως δράστης τεμάχισε με τσεκούρι την 25χρονη Ουκρανή σύντροφο  του η οποία ήταν έγκυος στον όγδοο μήνα, πέταξε το κεφάλι και τα άνω άκρα (χέρια) στον  Αλιάκμονα ποταμό και το υπόλοιπο άψυχο κορμί της σε χωματερή.