Προχωράει δυνατά ο Σπυρόπουλος στο δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού

Αποτέλεσμα εικόνας για Νασος Σπυροπουλος Αργυρουποληυμπληρώθηκαν ακριβώς 5 χρόνια από τις Δημοτικές εκλογές 2014. Μια παρέα φίλων από την αρχή, με ελάχιστες προσθήκες, που θέλησαν να συμμετέχουν με οδήγησαν τότε στη απόφαση να διεκδικήσω την ψήφο σας. Λίγες οι επικοινωνιακές μας δυνατότητες. Μεγάλη η Πόλη μας.

Μιχαλολιάκος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία Kυβέρνηση μειοψηφίας χωρίς λαϊκό έρεισμα»

Μιχαλολιάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία KυβέρνησηΤην Kυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στ-ηλίτευσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής κατά την δευτερολογία του στην συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την παροχή Ψήφου Εμπιστοσύνης.«Είναι μία Κυβέρνηση μειοψηφίας χωρίς λαϊκό έρεισμα», τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής.

“Να ξανακάνουμε Ελληνική την Περιφέρεια Αττικής”: Συνέντευξη Ηλία Παναγιώταρου στο BlueSky - ΒΙΝΤΕΟ


Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος στο BlueSky, 
Tόνισε ότι οι προκάτοχοί του, Σγουρός και Δούρου, επέδειξαν απαράδεκτη -και σε κάποιες περιπτώσεις εγκληματική- ολιγωρία όσον αφορά το ζήτημα των υποδομών, από την κατασκευή πεζοδρομίων και ραμπών για άτομα με αναπηρία, μέχρι την λήψη αντιπυρικών ή και αντιπλημμυρικών μέτρων.

Αθωώθηκε ιατροδικαστής του ΑΠΘ που κατηγορήθηκε για δωροληψία και υπεξαίρεση

Αθωώθηκε ιατροδικαστής του ΑΠΘ που κατηγορήθηκε για δωροληψία και υπεξαίρεση Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ιατροδικαστής του ΑΠΘ που παραπέμφθηκε να δικαστεί με τις κατηγορίες της δωροληψίας και της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία.Το δικαστήριο δέχθηκε τους ισχυρισμούς του, ότι «δρούσε πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας και των υπηρεσιακών του καθηκόντων», ενώ συντάχθηκε με την πρόταση της εισαγγελέως που έκανε λόγο για «φήμες» και «ενδείξεις», οι οποίες δεν στοιχειοθετούν αποδείξεις ενοχής και ως εκ τούτου ζήτησε την απαλλαγή του κατηγορουμένου.