Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ν.Χαζτηνικολάου την Πέμπτη το πρωί στον Real FM.Θα ρίξει βόμβες ΝΑΠΑΛΜ για "Τσίπρα και Σία"

Του Άρη Σπίνου
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει την Πέμπτη το πρωί το πρωί στις έντεκα, συνέντευξη στον REAL FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου, όπως ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα, Real.

Αθώωση για την εφημερίδα «δημοκρατία» σε μήνυση της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα

Αθώωση για την εφημερίδα «δημοκρατία» σε μήνυση της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα
Του Άρη Σπίνου
Σε ομόφωνη αθώωση του εκδότη και των διευθυντικών στελέχη της «Κυριακάτικης δημοκρατίας» για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης μετά από μήνυση της Λίνας Νικολοπούλου, συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, σχετικά με την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, προχώρησε το Εφετείο Αθηνών.

Κρεμάει στα μανταλάκια πασίγνωστους ποινικολόγους ο Κούγιας. Βολές κατά γνωστών δικηγόρων από τον προφυλακισμένο για τη «μαφία των φυλακών» Γιώργο Αντωνόπουλο

Βολές κατά γνωστών δικηγόρων από τον προφυλακισμένο για τη «μαφία των φυλακών» Γιώργο Αντωνόπουλο
Του Άρη Σπίνου
Επιμένει στην ιδιότητα του… θύματος ο προφυλακισμένος δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος ο οποίος πνέει μένεα κατά συναδέλφων του και εξαπολύει ομαδικά «πυρά» κατά πάντων για την εμπλοκή του στην αποκαλούμενη «μαφία των φυλακών».Επιχειρώντας να περάσει στην αντεπίθεση, ο κατηγορούμενος δικηγόρος μιλά για «βρώμικο παρασκήνιο», πίσω από το οποίο βρίσκεται ο… ορκισμένος εχθρός του, Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί  τόσο για το σκάνδαλο των εταιρειών Energa-Hellas Power όσο και για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας του στην Πεντέλη.

Σκάνδαλο Siemens: Η εισαγγελέας αθωώνει Τσουκάτο και…ΠΑΣΟΚ

Αθώος κατά την εισαγγελέα της έδρας είναι ο «στρατηγός» του Κώστα Σημίτη και τοποτηρητής του στο ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Τσουκάτος, ως προς την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Siemens που έχει στοιχειώσει το ελληνικό πολιτικό σκηνικό με τις παραφυάδες και τα πλοκάμια του.Η εισαγγελέας Ελένη Σκεπαρνιά, επικέντρωσε στα στελέχη της εταιρείας Siemens στη Γερμανία και στην Ελλάδα, καθώς και σε 11 στελέχη του ΟΤΕ, περιορίζοντας ή καλύτερα εκμηδενίζοντας την πολιτική διάσταση του ζητήματος που επί 17 χρόνια τώρα απασχολεί την ελληνική κοινωνία. Ως εκ τούτου κατά την εισαγγελέα της έδρας, ο Θεόδωρος Τσουκάτος και εξ’ απορρήτων του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη είναι αθώος του αίματος παρά τη βαλίτσα με τα γερμανικά μάρκα και  τις αποδεδειγμένες σχέσεις του με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, και παρά την ομολογία ότι τα χρήματα τα οποία έλαβε από τη γερμανική εταιρεία κατευθύνθηκαν στο κόμμα. Μα κανείς δεν είχε πει το αντίθετο.