Υποψήφιος σύμβουλος του Νότιου τομέα της περιφέρειας Αττικής με την "Ελληνική Αυγή" θα είναι ο Δημοσιόγραφος Άρης Σπίνος.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΈνας ακόμη δημοσιογράφος θα ενταχθεί σε ψηφοδέλτιο στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.Ο Άρης Σπίνος,διευθυντής του ειδησεογραφικού ισοτόπου edolio 5 θα είναι υποψήφιος με την "Ελληνική Αυγή" στην περιφέρεια Αττικής,όπου θα έχει επικεφαλής τον Ηλία Παναγιώταρο .Για τους γνωρίζοντες την Ανθρωπογραφία των στελεχών της Χ.Α,δεν αποτελεί έκπληξη η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου αφού σήμερα ο ίδιος είναι Α επιλαχών βουλευτής της Β Αθηνών της Χ.Α ως υποψήφιος στις τελευταίες Εθνικές εκλογές παίρνοντας 9.500 σταυρούς προτίμησης.

100 κρανοφόροι επιτέθηκαν σε γραφεία της Χρυσής Αυγή - Έφυγαν τρέχοντας, δε συνελήφθη κανείς.(Αποκαλυπτικό βίντεο)



Αποτέλεσμα εικόνας για αντιεξουσιαστες

Του Άρη Σπίνου


Οργανωμένο τάγμα εφόδου του παρακράτους αποτελούμενο από 100 και πλέον κρανοφόρους με δολοφονικά σύνεργα επιτέθηκε το Σάββατο 30/3 στις 7μμ στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών της Χρυσής Αυγής.Οι τρομοκράτες προσπάθησαν να εισβάλλουν στο κτίριο, αλλά το σύστημα πυρόσβεσης τους έτρεψε σε φυγή.Η παρακρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε την ώρα που άνοιγαν τα γραφεία και στον χώρο βρίσκονταν μόλις 3 μέλη της Τ.Ο. Αθηνών.

Πατώνουν οι αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες της Ν.Δ που έβαλαν πλώρη για την βουλή.Καλογερόπουλος-Στραυριανουδάκης και Γραφάκος βλέπουν το πάτο.


Αποτέλεσμα εικόνας για Καλογερόπουλος Δημήτρης
Του Άρη Σπίνου

Δεν φαίνεται να ικανοποιούν της προσωπικές τους φιλοδοξίες αυτοί που προσπαθούν να μπουν στο παιχνίδι της Κεντρικής πολιτικής σκηνής και προέρχονται από την τοπική αυτοδιοίκηση.Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος πρώην δήμαρχος Αιγάλεω κατατάσσεται τελευταίος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της Ν.Δ στο δυτικό τομέα όπου θα είναι υποψήφιος.Την ίδια μοίρα επιφυλάσσει και το εκλογικό αποτέλεσμα για τον νυν δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

"Τρίζουν" τα κόκκαλα του Τεγόπουλου. Στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η πρώτη συνέντευξη Κόκκαλη



Του Άρη Σπίνου

Μετά το «Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων», ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης,έδωσε  την πρώτη συνέντευξή και στην πολυαγαπημένη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, που πλέον δεν είναι άλλη από την «Εφημερίδα των Συντακτών». 

Ποσά «άγνωστης αιτιολογίας» στους λογαριασμούς του Πετσίτη.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΤΣΙΤΗΣ ΠΑΠΑΣΧωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη, τον Μανόλο του Παππά, που αυξάνουν τα ερωτήματα για τη δράση του. Η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος «ξετρύπωσε» μεγάλα χρηματικά ποσά «άγνωστης αιτιολογίας» στον λογαριασμό του, άλλη μία ανακάλυψη που προκαλεί και εξοργίζει το κοινό αίσθημα, ενώ φέρνει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, που κάποια στιγμή πρέπει να δώσει σαφείς και πειστικές απαντήσεις, διαλύοντας τις επικίνδυνες σκιές.

Διώξεις για κακούργημα σε 9 ταμίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τα θαλασσοδάνεια

Ασκούνται ποινικές διώξεις για τα θαλασσοδάνεια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Για κακούργημα θα κληθούν σε απολογία εννέα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, που ήταν οι ταμίες την χρονική περίοδο από 2005-2011.Πάνω από εκατό είναι τα τραπεζικά στελέχη από τις τράπεζες Αγροτική, Εθνική, Πειραιώς, Eurobank, Attica, για τα οποία παραγγέλλεται επίσης η άσκηση κακουργηματικής δίωξης.

Καταδικάστηκαν τρεις για τον θάνατο του 13χρονου στο λούνα παρκ του Ελληνικού,με εξαγοράσιμες ποινές.

Του Άρη Σπίνου
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας καταδίκασε τρεις από τους συνολικά πέντε κατηγορουμένους για την υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος σε λούνα παρκ κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο 13χρονος Βασίλης Ζωγράφος, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η 11χρονη αδελφή του, Ελεάνα.Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το δικαστήριο ολοκλήρωσε την εκδίκαση της υπόθεσης επιβάλλοντας συνολική ποινή φυλάκισης 6 ετών στον καθένα στον Ιταλό συντηρητή των παιχνιδιών και στον Έλληνα διαχειριστή του λούνα παρκ στο Ελληνικό.

Απολογούνται την δευτέρα για ηγετικό λόγο.Τα στοιχεία για την εμπλοκή των δικηγόρων Γ. Αντωνόπουλου και Χρ. Κιουμουρτζή - Νέα δίωξη για εκβίαση.Ζητούσαν 5.000.000 ευρώ από τον Φλώρο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Γ. Αντωνόπουλου δικηγορος
Του Άρη Σπίνου
Συμπληρωματική δίωξη για εκβίαση ασκήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες,  στην υπόθεση που αφορά τους δικηγόρους, Γιώργο Αντωνόπουλο και Χρυσούλα Κιουμουρτζή. Και οι δύο συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης σε εκτέλεση ενταλμάτων που εξέδωσε ο εφέτης ειδικός ανακριτής, Ευτ. Νικόπουλος, για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, αδίκημα σχετικό με την εμπλοκή τους στη λεγόμενη «μαφία των φυλακών».

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε συζυγοκτόνος

Σε ποινή ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, ο 53χρονος που σκότωσε τη συζύγου του Βάια Γκανιά 45 ετών στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων, τον Μάιο του 2018.

Παραίτηση-βόμβα προϊσταμένου από την Αρχή για το ξέπλυμα την ώρα που ερευνούσε τον Λαυρεντιάδη!! Τι λέει στην επιστολή του

Παραίτηση-βόμβα προϊσταμένου από την Αρχή για το ξέπλυμα! Τι λέει στην επιστολή του
Του Άρη Σπίνου
Βαριές καταγγελίες εκτοξεύει ο απομακρυνθείς προϊστάμενος του τμήματος Ερευνών της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ο οποίος υποστηρίζει ότι υποβιβάστηκε αναιτίως σε απλό υπάλληλο και μετατέθηκε σε άλλη μονάδα της Ανεξάρτητης Αρχής για το ξέπλυμα.Στην επιστολή - που απευθύνεται προς την πρόεδρο της Αρχής Εισαγγελέα Άννα Ζαϊρη, ο μέχρι πρότινος προϊστάμενος του τμήματος Ερευνών της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες επισημαίνει: