Υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Γλυφάδας ο γνωστός δημοσιογράφος Τάσος Γκουριώτης

Υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Γλυφάδας ο διευθυντής του pronews.gr Τάσος Γκουριώτης (upd)
Του Άρη Σπίνου
Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Γλυφάδας, ως επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά», ανακοίνωσε ο διευθυντής του pronews.gr και των περιοδικών ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, Πόλεμος & Ιστορία κλπ., Τάσος Γκουριώτης!

Καμπανάκι από τον πρόεδρο Εισαγγελέων για κίνδυνο παραγραφής αδικημάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ«Επικροτούμε τη νομοθετική πρωτοβουλία αλλά έχουμε και ενστάσεις, τις οποίες θα καταθέσουμε στον υπουργό Δικαιοσύνης και ελπίζουμε να εισακουστούμε…». Με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε σήμερα στους δυο νέους κώδικες – Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και Ποινικό Κώδικα – που παρουσιάσει πρόσφατα το υπουργείο Δικαιοσύνης, ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, Ελευθέριος Μιχαηλίδης, εγείροντας παράλληλα σοβαρές ενστάσεις για μεγάλο μέρος των νέων ρυθμίσεων.

Στη φυλακή ο 81χρονος ιερωμένος που ασέλγησε σε 11χρονη

Στη φυλακή ο 81χρονος ιερωμένος που ασέλγησε σε 11χρονηΤον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο ηλικιωμένος παπάς, Γεώργιος Κωσταντάκος ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο επειδή ασέλγησε κατ’ εξακολούθηση σε μια 11χρονη στον Βόλο και τα στοιχεία του είχαν δοθεί στην δημοσιότητα μαζί με τις φωτογραφίες του. Και η μητέρα Στον 81χρονο ιερέα επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, ενώ στην ίδια ποινή καταδικάστηκε και η 31χρονη Βουλγάρα μητέρα της ανήλικης, η οποία κατηγορούνταν ότι εξέδιδε την κόρη της στον ηλικιωμένο!

Καταδίκες για τους «ληστές με το σίδερο» – Επιβλήθηκαν ποινές από 3 έως 29 χρόνια.


Την ενοχή όλων των κατηγορουμένων για την υπόθεση των ληστειών που φέρονται να χτύπησαν ένα από τα θύματά τους με ηλεκτρικό σίδερο, αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.Συγκεκριμένα, επιβλήθηκαν σε έναν κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης 29 ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ, ενώ ακόμη τέσσερις καταδικάστηκαν σε ποινή 28 χρόνων. Παράλληλα, για τους υπόλοιπους δύο κατηγορούμενος αποφασίστηκε η καταδίκη τους σε ποινή φυλάκισης 3 χρόνων για το αδίκημα της συμμορίας, ενώ ακόμη ένας φυγοδικεί.

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Η εισαγγελέας τους ρίχνει στα μαλακά.Αν γίνει δεκτή η πρότασή της από το δικαστήριο τότε για όλα έφταιγε μόνο ο επιχειρηματίας του LI-LI SHU.

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Η εισαγγελέας δεν πείστηκε-Στα μαλακά οι περισσότεροι κατηγορούμενοι
Του Άρη Σπίνου
Οι σοβαρές αμφιβολίες της εισαγγελέως, ρίχνουν στα… μαλακά τους περισσότερους εκ των συνολικά 27 κατηγορουμένους για την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης στους κοσμικούς κύκλους του Κολωνακίου. Η εισαγγελέας της έδρας δεν πείστηκε, όπως φαίνεται, μέσα από τα στοιχεία που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία για το βαρύ κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί  σε βάρος των εμπλεκομένων προσώπων και ζήτησε τη μετατροπή του για τους περισσότερους από τους κατηγορουμένους προς το επιεικέστερο.